Interieur

WOWN! een nieuw woonmerk | Interieur Inspiratie

Afgelopen week was ik aanwezig bij de lancering van het nieuwe interieurmerk WOWN! Een prachtig nieuw merk dat gecreëerd is door drie Nederlandse influencers (&SUUS, BintiHome en Zilverblauw) onder leiding van Lonneke van Bubblemint. In samenwerking met Kwantum hebben zij drie eigenzinnige collecties gemaakt. In dit artikel geef ik je vast een voorproefje van de geweldige items!

De drie dames hebben een prachtige collectie gecreëerd. Tenminste ik ben helemaal verliefd geworden op de stijlen, de items en de prachtige kleuren. Elk hebben ze echt een eigen stijl en dat zie je duidelijk terug in de collecties.

 

Binti Home

Soraya heeft een collecties gemaakt die is geïnspireerd op haar Egyptische roots. Dit zie je duidelijk terug in de stijl en de kleuren van de producten. Een mooie lamp geïnspireerd op een olievaas, een tafeltje met oriëntaalse vormen dat tevens te gebruiken is als poef en gevlochten manden die voor verschillende dingen kan gebruiken.

Mijn favorieten van haar collectie zijn de manden en het tafeltje/poef. Twee veelzijdige items die perfect passen in mijn interieur. Het is niet direct de stijl die je bij mij terug zal vinden, maar des te leuker vind ik het om deze items te combineren!

 

 

&SUUS

Suzanne van blog en interieur & adviesbureau &SUUS heeft een heel diverse collectie gemaakt. De items zijn stuk voor stuk prachtig, kunnen goed samen worden gecombineerd maar staan ook op zichzelf. Er zijn veel pastel kleuren gebruikt en wordt er ook gebruik gemaakt van moderne geometrische vormen zoals bij het prikbord.

Mijn favoriete items uit deze lijn zijn het plaid, het prikbord (in twee kleuren te verkrijgen, mint groen en zwart) en de prachtige, grote ombre vazen. Het prikbord lijkt me echt een aanwinst voor mijn kantoor. Onder het plaid zie ik mezelf al ’s avonds liggen op de bank!

 

 

Zilverblauw

Weer heel anders dan de andere twee collectie van WOWN! Ben je gek van kleur dan zit je bij Zilverblauw goed! Anki vertelde ons tijdens de lancering hoe het proces van ontwerp tot uiteindelijk product in zijn werk gaat. Ik de (korte) video hieronder vertellen de dames nogmaals hoe WOWN! ontstaan is en hoe het proces in zijn werk is gegaan.

Mijn favorieten uit de collectie van Zilverblauw zijn bij uitstek het geometrische behang, de lamp en de ‘hagelslag’ kussens, zoals Anki ze zelf noemt! Het behang lijkt me in de slaapkamer of op kantoor echt heel leuk. De lamp zou het erg goed doen op ons nieuwe tv-meubel en vrolijke kussens kunnen altijd, toch?!

 

 

Ik ben helemaal verliefd op WOWN! Het is een prachtig merk geworden met drie heel verschillende collecties/lijnen. Ondanks dat ze zo verschillend zijn passen ze toch heel goed bij elkaar en kan je alle items ook goed met elkaar combineren.

 

L E E S   O O K –> Botanisch en natuurlijk wonen!

 

 

WOWN! ligt vanaf 19 maart in meer dan 100 Kwantum winkels in Nederland en België en is online verkrijgbaar via kwantum.nl/wown.

Ik heb mijn agenda al vrij gepland om eens heerlijk te gaan shoppen 😉 Voor meer informatie over WOWN! en de influencers achter dit merk kijk je op de website.

 

Wat is jouw favoriete item van WOWN?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

You may also like

3 Comments

 • Will Langenberg

  De prachtige plaid en de mooie kussens, die zijn mijn favorieten.
  Zo mooi bij elkaar passend.
  Zou ze zo willen kopen.

  2 maart 2018 at 22:32 Reply
 • Tips voor een kleine slaapkamer | Interieur Inspiratie | Lovely Charlotte

  […] kleedt elke ruimte aan en helpt mee een bepaalde sfeer te creëren. Maar decoratie kan een ruimte ook al snel druk of zelfs bombastisch doen aanvoelen, en al zeker een kleine kamer. […]

  16 april 2018 at 20:01 Reply
 • 8 x mijn favoriete interieur merken! | Lovely Charlotte

  […] om mee te combineren. En voor de prijs kan je ook nog eens wisselen En zeker de collectie van WOWN! us de moeite […]

  19 januari 2020 at 20:00 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: