Interieur, Mama & Kids

Wishlist voor Ifan’s nieuwe kamer!

Zoals jullie misschien wel weten staat ons huis te koop. Ifan heeft op dit moment een kleine slaapkamer. In principe prima voor hem, maar als we een nieuw huis kopen krijgt hij een grotere kamer. Zijn kamer is nu ook nog een beetje een onsamenhangend geheel tussen baby en peuter slaapkamer in.

Daar gaat dus verandering in komen! Ik ben al druk op zoek naar mooie, inspirerende beelden op Pinterest. Je komt er de mooiste dingen tegen!

We hebben het bed gezien bij IKEA. Ik vind het zo leuk dat hij dan een soort van hoekje onder het bed heeft waar ‘ie kan spelen! Hier kunnen we nog eens een tent mee bouwen 😉

De kledingkast komt van vtwonen. Ik vind hem echt fantastisch! Alleen wel erg prijzig, € 599,00 🙁

Het dekbedovertrek van Snurk staat al zóóóó lang op mijn verlanglijstje! Ik vind hem echt te gek 😀 Ifan is gek op alles wat met de reddingsdiensten te maken heeft, dus deze zal denk ik ook wel goed in de smaak vallen.

Lampen voor een jongenskamer vind ik lastig. Voor een meisje zijn er zoveel leuke en lieve lampjes te vinden. Voor een jongen valt dit nog wel tegen. Ik vond deze blauw/grijze lamp wederom bij vtwonen. Hij is niet té overdreven maar wel lekker stoer!

Ook de Tipi-tent staat ook al lang op het verlanglijstje. Helaas hebben we er nu gewoon echt geen plek voor, maar in het nieuwe huis zal hij er toch echt komen. Like it, or not, Dafydd 😉

Op de muur het leuke “Half Moon” behang van Ferm Living. Maar dan wel maar op één wand, anders wordt je denk ik helemaal maf 😉 Voor aan de andere muren een leuke vlaggetjeslijn of muursticker, bergen hangers en een plankje in de vorm van een wolk (om een beetje in het thema te blijven, haha!).

Het behang vond ik op de website van De Kleine Zebra, de muursticker bij vtwonen en de andere dingen bij A Little Lovely Company. A Little Lovely Company Lightbox a4 Last but not least, de Lightbox van A Little Lovely Company! Hij blijft té gek! En dan wil ik eigenlijk ook nog die extra symbolen erbij, die met batman 😉

Hoe ziet de kinderkamer er bij jullie? Wat vinden jullie van mijn smaak?

***

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube

LIEFS, CHARLOTTE  ♥

You may also like

8 Comments

 • saskia

  Die perenlampjes zag ik laatst ook eens, ik vind ze onwijs leuk. Ook een tipi tent heb ik regelmatig naar gekeken, maar vincent houdt mij tegen haha 🙂
  saskia onlangs geplaatst…Webshop irritatiesMy Profile

  4 februari 2016 at 10:16 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Het lampje is zó leuk! En ik vond de prijs trouwens ook erg leuk 😉 Dafydd is ook geen fan van de tent helaas, maar ik ben bang dat hij er toch aan zal moeten geloven 🙂

   4 februari 2016 at 13:35 Reply
 • Nans

  De tipi-tent nemen Opa (voor de stokken) en Oma (katoen op de naaimachine) voor hun rekening, tenminste als Dafydd akkoord is.

  4 februari 2016 at 10:44 Reply
 • Iris

  Wij hebben een kamer waar ons dametje en heertje samen slapen, dus die is nogal neutraal. Ons dametje heeft wel dat perenlampje (in het roze natuurlijk haha!) als nachtlampje, werkt super! De tipi hebben wij ook, maar gewoon beneden om mee te spelen. Een groot succes, maar ik heb hem wel zelf genaaid, want om te kopen zijn die inderdaad belachelijk duur….. Verder heb je leuke dingen uitgezocht hoor! Die kast lijkt me wel wat groot trouwens of heeft Ifan heeeeeel veel kleding?

  4 februari 2016 at 12:50 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Ja, de tent is inderdaad heel duur, maar mijn moeder wilde er al eentje voor Ifan is elkaar zetten 🙂
   De kast is zeker erg groot! En nee, zo’n uitgebreide garderobe heeft Ifan niet 😉 Ik vond hem gewoon heel leuk!

   Ik ben echt verliefd op het lampje, ik ga voor mint-groen!

   4 februari 2016 at 13:37 Reply
 • simpel, met een snufje liefde

  Leuke dingetjes staan erbij! De kamer van mijn jongens is geïnspireerd op de wereld en op blauw/rood. De lamp vond ik het moeilijkst maar ik heb pas geleden een rijstpapier lamp gevonden voor 1 euro van een wereldbol. Ze zijn er heel blij mee. Verder staan er 2 halfhoogslapers op en 1 kledingkast.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Ik word maar niet zwanger….de rest van de wereld wel.My Profile

  4 februari 2016 at 12:52 Reply
 • Heidi

  Dat bed zal hij wel veel plezier aan beleven.
  Mijn zoontje heeft juist het zelfde maar dan wel in blauw.
  Je kan der ook zo een tentje der oven op zetten, vinden ze super leuk.

  4 februari 2016 at 19:21 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: