Persoonlijk

Wish me luck | Ik heb een nieuwe baan!

Ik haal onderzettend veel voldoening uit het bloggen, vind het nog steeds ontzettend leuk en verdien er een leuk centje mee. Maar toch begin ik morgen met mijn nieuwe baan! Ik vind het ontzettend leuk, heb er zin in en daarnaast is het toch al bekend terrein wat het nóg leuker maakt!

Vanaf morgen ben ik namelijk juf Charlotte van groep 5/6 voor drie dagen in de week 🙂

 

Waarom (weer) een nieuwe baan als leerkracht?

Ik ben al een jaartje aan het invallen op de school van Ifan. We kregen toentertijd een brief van het bestuur van de school dat er een enorm lerarentekort is en met de vraag of er ouders zijn die leerkracht zijn of de opleiding willen gaan doen.

Op dat moment kreeg ik een gevoel van plichtsbesef en ben ik naar de directeur van school gegaan om aan te geven dat ik leerkracht ben en wel zou willen invallen. Al snel werd ik gebeld of geappt of ik beschikbaar was. En zo is het balletje gaan rollen. Op een gegeven moment werd ik regelmatig gevraagd en kon ik helaas niet iedere keer omdat ik anders in de knoop zou komen met mijn werk voor Lovely Charlotte.

Ik heb toen aangegeven dat ik best wel iets meer ‘vast’ zou willen. Daar was de directeur erg blij mee aangezien ze aardig wat plekken moest opvullen en er ook nog een zwangerschapverlof aankwam.

Het is ontzettend leuk om weer voor de klas te staan en nu ‘echt’ mijn eigen klas te hebben. Het is dan wel voor bepaalde tijd, maar het voelt wel echt als mijn klas!

 

Hoeveel ga ik werken?

Als nieuwe baan ga ik ga een zwangerschapsverlof overnemen. Dit is van 4 weken vóór de zomervakantie tot en met de voorjaarsvakantie van het nieuwe schooljaar. De vier weken voor de zomervakantie ga ik drie dagen in de week werken op maan-, dins- en woensdag. Na de zomervakantie worden dit er twee, de maandag en dinsdag.

Ik wilde eigenlijk niet meer dan twee dagen in de week gaan werken omdat ik mijn blog/bedrijf niet op wil geven. Omdat het voor de zomervakantie maar 4 weken om 3 dagen gaat, vond ik dat niet zo’n probleem.

 

Wish me luck | Ik heb een nieuwe baan!

 

En hoe gaat het verder met Lovely Charlotte?

Natuurlijk blijf ik lekker gewoon doorgaan met bloggen, ik vind het veel te leuk! Maar er zullen minder artikelen online gaan komen, niet meer dagelijks maar om de dag. De ene week dus 3 blogs en de volgende week 4 blogs.

De vaste rubriek Lovely Pictures komt weer (wekelijks/twee wekelijks) terug. Maar nu is mijn vraag aan jullie, wat voor artikelen willen jullie graag lezen? Interieur Inspiratie, persoonlijke verhalen over mij of het moederschap, meer over beauty of misschien wel over healthy lifestyle. U vraagt, wij draaien!

Laat het me weten in een reactie, je mag me natuurlijk ook altijd een mailtje sturen of een berichtje via social media 🙂 Mocht je het leuk vinden, je kan me volgen op Instagram om dagelijks foto’s van mij, ons en alles wat me bezighoud te zien!

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

BewarenBewaren

You may also like

15 Comments

 • Marian B

  Wat leuk! Een beetje vastigheid is wel fijn. Succes!

  24 juni 2018 at 20:06 Reply
 • Linda

  Wat stoer van je dat je weer voor de klas gaat. Lijkt me wel fijn zo’n eigen klas, heel veel succes!

  24 juni 2018 at 20:12 Reply
 • Liesbeth

  Leuk!!! Weer een onderwijscollega erbij! Heel veel succes en plezier!

  24 juni 2018 at 20:42 Reply
 • Lodi

  Succes morgen, leuk dat je dit op deze manier kan gaan combineren en wie weet hoe het allemaal gaat lopen.

  24 juni 2018 at 20:57 Reply
 • Melanie

  Gefeliciteerd!!!
  En wat heerlijk dat je alles kunt combineren. Weer een leuke uitdaging voor Je,. It suits you

  24 juni 2018 at 21:03 Reply
 • Marieke

  Wat ontzettend leuk!! Gefeliciteerd!! Heel veel succes!!

  24 juni 2018 at 21:49 Reply
 • Will Langenberg

  Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan als juf.
  Er is inderdaad tekort aan leerkrachten, dat heb ik gehoord op de school van mijn kleinkinderen.
  Mijn man is ongeveer 25 jaar geleden ook gevraagd om leerkracht te worden op de (toen) technische school, omdat hij alles weet van techniek, maar nooit leraar is geweest.
  Er was toen ook al een tekort aan leraren, in ieder geval op die scholen.
  Hij heeft dat toen niet gedaan omdat hij een goede baan had en het niet zo zag zitten.

  Ik zou graag veel persoonlijke verhalen van je lezen en ook veel Interieur inspiratie. Dat vind ik altijd het leukste.

  Ik volg je op Bloglovin en wens je veel plezier en succes op de school.

  24 juni 2018 at 23:05 Reply
 • Bregje

  Goed bezig! Veel plezier en succes!!

  25 juni 2018 at 06:30 Reply
 • Linda

  Wat leuk!! Heel veel plezier ook en het is vast en zeker goed te combineren met je blog! 🙂

  25 juni 2018 at 08:40 Reply
 • Monique

  Wat gaaf! Gefeliciteerd en veel plezier/succes voor de klas 🙂

  25 juni 2018 at 21:31 Reply
 • Teun

  Veel succes juffie! Komt helemaal goed met de jeugd zo! 🙂

  28 juni 2018 at 08:40 Reply
 • Lieke van Veen

  Wauw wat leuk dat je gewoon een baan aangeboden hebt gekregen! Gefeliciteerd!
  Het lijkt me wel leuk om meer te lezen over interieur inspiratie.

  28 juni 2018 at 17:36 Reply
 • Lovely Pictures Juni | Chaos, veel alleen en een nieuwe baan! | Lovely Charlotte

  […] nieuwe baan! Ik sta sinds eind juni weer voor de klas. Drie dagen in de week mag ik de taak van juf Charlotte vervullen voor 21 kinderen van groep 5/6. Na de vakantie worden dit twee dagen in de week voor […]

  21 juli 2018 at 22:35 Reply
 • Je kind wel of niet helpen met school? | Lovely Charlotte

  […] is een bedrijf wat, zoals de naam al doet vermoeden, bijles kan geven aan kinderen op de basisschool of het middelbaar onderwijs. Daarnaast hebben ze eigen oefenmateriaal ontwikkeld waarmee kinderen […]

  22 mei 2019 at 20:02 Reply
 • Lifestyle | 8 tips van een basisschool juf | Charlotte Evans

  […] met af en toe een dagje, maar werd al snel een zwangerschapsverlof van een half jaar en toen een vaste aanstelling. En nu ben ik daar nog […]

  3 september 2021 at 12:01 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: