Winactie

Winnen, alles acties op een rijtje!

Wat er allemaal te winnen is bij de winweek!

Afgelopen week hield ik een heuse win week. Tot en met 31 december kan je meedoen met de vier winacties die ik heb georganiseerd! Hieronder zet ik het even alles wat er te winnen is voor je op een rijtje!

Op maandag kwam de winactie online waar je een leuke armband van Lucardi kan winnen. Welke vrouw is er nu niet dol op sieraden, diamonds are a girls best friend, toch?!

Dinsdag stond in het teken van opladen, energie, focus en geluk. Op deze dag kwam de winactie om het boek: “Recharge in 7 dagen” te winnen online.

Woensdag kwam er ’s ochtend de winactie voor de leuke film Paper Towns online. Heerlijk avondje bankhangen met koffie, koekjes en een fijne film!

’s Middags kwam er ook nog een Lovely Pictures online 🙂

Ik vond het leuk om zelf een pakketje samen te stellen met wat dingen die bij mij favoriet zijn, daarom op donderdag de winactie om een pakketje met Lovely Charlotte’s Favorites te winnen!

En ’s middags kwam er maar liefst weer een extra artikel online. Een tijdje geleden deed ik mee met de mamablogger swap. Ik kreeg een super leuk pakket thuis 🙂

Zoals ik al eerder zei, je kan tot en met 31 december 00:00 uur meedoen met de winacties. Je mag met alle winacties meedoen. Klik even door om te zien wat je er precies voor moet doen.

Doen jij al mee?

 

You may also like

4 Comments

 • Lauren

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee! Ik heb alle stappen uitgevoerd xx

  28 december 2015 at 14:42 Reply
 • roos

  Hele leuke acties!

  30 december 2015 at 07:34 Reply
 • Roos

  Hmmmmm.. K kom er niet helemaal uit wat precies alle stappen zijn.. Maar k heb t iig gedeeld op fb.. En n reactie hier! Hihihi!

  30 december 2015 at 11:47 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: