Blog, Winactie

Winnaars van de winactie LC 1 jaar!

De winnaars van de winactie LC 1 jaar zijn bekend, kom je snel kijken?!

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de lieve reacties op het artikel, de Facebook, Instagram en Twitter berichten! ik heb ze allemaal gelezen en het heeft de dag nóg leuker gemaakt 🙂 En als kers op de taart had mijn fantastische man ook nog eens tompouces met mij logo laten bedrukken, wat een vent ♥

Lovely Pictures | Week #13

Stiekem zou ik de pakketjes best zelf willen houden 😉 Er zitten zulke leuke producten in! In mijn sidebar vind je alle bedrijven die mee hebben gewerkt aan deze winactie. Nogmaals dank hiervoor!

 

Maar nu natuurlijk waar het allemaal om draait, de winnaars van de winactie!

In het totaal deden er 55 dames mee aan de winactie. Pakket 2 was het meest in trek, daar kwamen de meeste reacties op!

***tromgeroffel*** ***tromgeroffel*** ***tromgeroffel*** ***tromgeroffel*** ***tromgeroffel***

Lieve Wilmaaa, jij hebt pakket 1 gewonnen!
Lieve Sas, jij hebt pakket 2 gewonnen!

Lieve dames, ik wens jullie heel veel plezier met de leuke pakketjes! Sturen jullie me even een mail met jullie adresgegevens? Dan zorg ik ervoor dat het pakketje zo snel mogelijk bij je op de deurmat valt 🙂

Voor de andere dames, dank jullie wel voor het meedoen ♥ 

 

Liefs, Charlotte ♥

 

[do_widget id=simple-social-icons-4]

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

5 Comments

 • Wilmaaa

  Wauww wat leuk dat ik heb gewonnen zeg! Helemaal bij 🙂 Ik ga je een mailtje sturen!

  12 april 2016 at 08:01 Reply
 • Sas

  OH! Ik neem aan dat ik de Sas ben van pakketje 2 😉 ! Wat superrrrr tof zeg… Kwam hier even koekeloeren en had niet verwacht dat ik wat had gewonnen. Ik ga je een emailtje sturen! You made my day<3<3
  Sas onlangs geplaatst…Afgelopen weekend…My Profile

  12 april 2016 at 10:49 Reply
 • Tamara TS

  Van harte gefeliciteerd!

  12 april 2016 at 18:07 Reply
 • sandra

  Gefeliciteerd allebei!

  12 april 2016 at 18:52 Reply
 • Heidi

  dikke proficiat

  12 april 2016 at 19:52 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: