Winactie

Winnaars van de LC ♡ Giveaways!

 

Na twee weken van giveaways is het toch echt tijd geworden om de winnaars bekent te gaan maken! Vinden jullie het ook zo spannend?

*Uitgelichte afbeelding via Shutterstock

Allereerst wil ik iedereen die heeft meegedaan, gereageerd, gedeeld en geliked onwijs bedanken! Ik voel me iedere keer weer opnieuw een soort van Sinterklaas als ik zoveel mooie cadeautjes mag weggeven. En als er dan ook nog eens veel wordt meegedaan en gedeeld is dat natuurlijk helemaal fantastisch.

En dankzij jullie inzet is het mogelijk om meerdere van dit soort toffe giveaways te doen!

Maar nu natuurlijk het moment waarop jullie zitten te wachten, de winnaars van de LC ♡ Giveaways win 9-daagse! Hier komen ze!

 

Winnaars van de LC ♡ Giveaways!

 

#1 Puzzle To Go Dinosaur Park van Mudpuppy

Samantha de Graaf

 

#2 How To Draw Animals van Tiger Tribe

Melissa Haas

 

#3 Creature Puzzle Monster van Crocodile Creek

Anna B

 

#4 Pixel Pictures Superhero van Mudpuppy

Femke Dekker

 

#5 Fles en lunchtrommel T-Rex van Crocodile Creek

Vivianne Groenendaal

 

#6 Box of Games Transportation van Mudpuppy

Maaike Hazenbroek

 

#7 Discover Puzzle Europe van Crocodile Creek

Jacqueline van de Manakker

 

#8 2 x DIY pot van Made by Melissa

 1. Nans (sleutelhanger)
 2. Claudia Diependaal (sieraden)

 

#9 Zilveren hanger van Lucardi

Kristel Gubbels

 

Lieve winnaars, sturen jullie mij zo snel mogelijk een mailtje met jullie adresgegevens naar charlotte@lovelycharlotte.nl. Dan zorg ik er weer voor dat de prijzen zo snel mogelijk bij jullie terecht komen 🙂 Ik wens je er in ieder geval heel erg veel plezier mee!

Niet gewonnen, niet getreurd. Over een tijdje zullen er weer nieuwe winacties verschijnen op Lovely Charlotte.

Wil je hiervan op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen én witacties? Like mijn Facebookpagina, volg me op Instagram, abonneer je op mijn YouTube kanaal en/of abonneer je op mijn blog via email (dit vind je in de sitebar)!

Handtekening Charlotte

You may also like

2 Comments

 • AnnaB

  wat leuk bedankt,ik ga je mailen

  29 augustus 2017 at 11:39 Reply
 • Myrthe

  Gefeliciteerd 🙂

  29 augustus 2017 at 14:19 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: