Winactie

Alle winacties van de win 5-daagse op een rij!

Winnen, winnen, winnen op Lovely Charlotte. De maand december stond bol van de winacties 😀 In dit artikel vind je alle acties van de win 5-daagse nog even op een rijtje!

 

Win 5-daagse #1 Hemd voor Hem.

In samenwerking met de webshop hemdvoorhem.nl mag ik één van mijn bezoekers blij maken met een overhemd naar keuze van maximaal € 60,00! Je mag zelf het hemd uitkiezen (strijkvrij!!) en laat een linkje hiernaar in de reactie onder het artikel achter.

 

Win 5-daagse | Overhemden Hemd voor hem

 

Win 5-daagse #2 Een rosé gouden stalen collier van Lucardi.

Van Lucardi mocht ik een aantal dingen uitkiezen. Ik koos voor twee prachtige rosé gouden ringen en koos ook nog een mooie ketting uit om te verloten onder mijn bezoekers 🙂

 

Win 5-daags | Rosé gouden ketting van Lucardi

 

Win 5-daagse #3 My Little Pony Crystal Empire speelset.

Omdat Ifan het maar meisjes speelgoed vond, heeft een testgezin dit leuke speelgoed voor Lovely Charlotte gerievewd. Ontzettend leuk om hun bevindingen te lezen en nog leuker om zo’n zelfde set te winnen natuurlijk!

 

Win 5-daagse | My Little Pony Crystal Empire speelset

 

Win 5-daagse #4 Een naamshirt van Hip & Glitz.

Hip & Glitz is een nieuwe webshop voor zowel kinderen als volwassenen. De webshop bedrukt shirt en heeft van allelei andere cadeautje in het assortiment. Namens Hip & Glitz mag ik een naamshirt naar keuze weggeven. Én bij 300 likes van de Facebookpagina van Hip & Glitz worden er nog eens 3 naamsleutelhangers verloot!

 

Win 5-daagse | Een naamshirt van Hip & Glitz

 

Win 5-daagse #5 TrivialPursuit 2000’s.

Ook zat om elke avond maar weer doelloos naar die televisie te gaan staren? Goed nieuws! Bij Lovely Charlotte maak je kans op het leuke spel TrivialPursuit 2000’s. Dit is een variant op de normale TrivialPursuit met alleen maar vragen over de jaren 2000, super leuk!

 

Win 5-daagse | TrivialPursuit 2000's

 

Hoe doe je aan de winacties mee?

Heel simpel, like de Facebookpagina van Lovely Charlotte en soms de Facebookpagina van het merk (dit wordt gecontroleerd!) én laat een reactie onder het artikel van de winacties achter met een geldig e-mailadres.

Je kan meedoen met de winactie tot zondag 25 december 23:59 uur. De winnaars worden bekend gemaakt in een blogpost op dinsdag 27 december om 07:00 uur!

 

Heel veel succes en vergeet vooral dit bericht niet te delen met je vrienden!

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

2 Comments

 • Fleur

  Ik heb je winacties ook meegenomen in mijn winactie overzicht voor aanstaande dinsdag! Ik duim zelf heel hard voor het MLP kasteel!
  Fleur onlangs geplaatst…Weekoverzicht | Fotoblik week 50My Profile

  18 december 2016 at 13:45 Reply
 • Hieper de piep, hoera! Weer een jaartje ouder! | Lovely Charlotte

  […] window._wpemojiSettings = {"baseUrl":"https://s.w.org/images/core/emoji/2.2.1/72×72/","ext":".png","svgUrl":"https://s.w.org/images/core/emoji/2.2.1/svg/","svgExt":".svg","source":{"concatemoji":"http://lovelycharlotte.nl/wp-includes/js/wp-emoji-release.min.js?ver=4.7"}}; !function(a,b,c){function d(a){var b,c,d,e,f=String.fromCharCode;if(!k||!k.fillText)return!1;switch(k.clearRect(0,0,j.width,j.height),k.textBaseline="top",k.font="600 32px Arial",a){case"flag":return k.fillText(f(55356,56826,55356,56819),0,0),!(j.toDataURL().length Previous Story Alle winacties van de win 5-daagse op een rij! […]

  19 december 2016 at 07:00 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: