Winactie

Alle winacties van LC’s winweek op een rij!

Wat is het toch ontzettend leuk om cadeautjes weg te mogen geven. En dan ook niet zomaar cadeautjes, maar gewoon écht leuke dingen! LC’s winweek is nu al een succes, en is nog niet eens afgelopen. Om het voor jullie makkelijk te maken, heb ik alle winacties nog eens op een rijtje gezet met de bijbehorende link erbij. Lekker makkelijk doorklikken en meedoen dus!

Maandag en dinsdag kwamen de winacties met speelgoed online. Ik heb gedacht aan zowel de jongens als de meisjes 🙂 Je kan een Mountain Rally 25-model set van Meccano winnen en een té lieve Brightlings knuffel!

Woensdag stond in het teken van sprankelende feestdagen met het Pixiedust nagellak setje van Zoya. Drie prachtige kleuren én een lipstick. Maak je look af tijdens de aankomende feestdagen!

Batterij van je telefoon leeg en een stopcontact wat te ver weg is vanaf de bank? Dan zijn de producten van Allocacoc ideaal voor jouw! Donderdag kwam de winactie voor een PowerCube en PowerUSB online. Ik vind het de meest ideale oplossingen voor thuis en onderweg.

Accessoires maken je outfit af, en doe doe je dat nou beter dan met dé trend van dit moment?! Vrijdag was accessoires dag en kwam de winactie met de chokerkettingen online.

Met dit gure weer en alle drukte van de december maand is het belangrijk dat je ook tijd voor jezelf neemt! Zaterdag kon je een Silky Secret setje van Kneipp winnen. Psst… heren, ook leuk om voor je vrouw/vriendin/moeder/zus te winnen, dus doe snel mee 😉 (Dames, taggen in het Facebookbericht mag!)

En als klapper op de vuurpijl, kwam zondag de winactie met de Xsensible sneaker booties online. De leuke sneakers die ook nog eens voor een goede houding zorgen en je rugpijn verminderen!

 

Hoe doe je mee met deze winacties?

Heel simpel, like de Facebookpagina van Lovely Charlotte (dit wordt gecontroleerd!) én laat een reactie onder het artikel van de desbetreffende winactie achter met een geldig e-mailadres.

Je kan meedoen met de winactie tot zondag 13 november 23:59 uur. De winnaars worden bekend gemaakt in een blogpost op dinsdag 15 november om 07:00 uur én krijgen die middag persoonlijk bericht via e-mail van mij.

Heel veel succes en vergeet vooral dit bericht niet te delen met je vrienden!

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: