Winactie

Winactie | Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children

Dit koude winter weer vraagt om een dekentje op de bank, een kopje warme koffie en een fijne film. Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children is zo’n heerlijke film!

 

Winactie | Miss Peregrine's Home for Peculiar Childeren

 

Regisseur Tim Burton staat bekend om zijn fantastische films. Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children is daar geen uitzondering op!

In dit gloednieuwe avontuur ontdek Jake aan de hand van zijn opa’s bedtijd verhalen een mysterie dat deze wereld en tijd overstijgt, Miss Peregrine’s weeshuis voor bijzondere kinderen. Alle kinderen in het weeshuis beschikken over een unieke gave. De een kan zweven en de ander is ontzettend sterk.

Jake realiseert zich dat hun veiligheid slechts een illusie is en hij zal ze moeten beschermen tegen het op de loer liggende kwaad.

 

 

Dafydd en ik vonden het een erg leuke film om te kijken. De film heeft humor, spanning, een tikje romantiek en kijkt vooral lekker weg. Het was een fijne afwisseling met de series die we normaal gesproken kijken.

Dafydd is meestal niet van de fantasie films, maar deze vond hij wel leuk om te kijken. Een echte aanrader dus!

Ben je gek op fantasie films en heb je wel zin in een lekkere wegkijk film? Dan is Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children iets voor jou! En weet je wat nou zo leuk is? Je kan een exemplaar winnen op Lovely Charlotte! Onder de trailer van de film zie je wat je moet doen 🙂

 

 

Hoe maak je kans op de dvd Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children?

Heel simpel, like de Facebookpagina van Lovely Charlotte en laat een reactie onder dit artikel achter met een geldig e-mailadres.

Je kan meedoen met de winactie tot zondag 5 februari 23:59 uur. De winnaars worden bekend gemaakt op dinsdag 7 februari!

Heel veel succes en vergeet vooral dit bericht niet te delen met je vrienden!

 

MYRTHE, gefeliciteerd jij hebt de dvd gewonnen! Stuur je me een mail met je adresgegevens? Dan zorg ik ervoor dat de dvd zo snel mogelijk jouw kant op komt!

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

7 Comments

 • Anna

  Ik doe graag mee!! Heel leuk
  facebook: An Na

  25 januari 2017 at 10:17 Reply
 • AnnaB

  Ziet er mooi uit,benieuwd naar de film,ik hen hem nog niet gezien

  25 januari 2017 at 13:17 Reply
 • michael noo

  Doe heel graag mee!! Mijn vriendin is gek op dit soort films dus zou een leuke verrassing zijn. Heb ik ook weer een + puntje erbij 🙂

  25 januari 2017 at 13:40 Reply
 • Megan

  Jaaaa super leuk! Kan ik met mijn neefjes en nichtje weer is een leuke, spannende en vooral nieuwe film kijken. Haha wat we nu vooral kijken is frozen (lees 20x in 3 weken) dus het zou wel is tijd worden voor een fantastische nieuwe film!

  27 januari 2017 at 08:58 Reply
 • Myrthe

  De film lijkt me zo magisch! zowel sprookjesachtig als duister tegelijk! Mijn zusje is ook gek op films van Tim Burton, dus ik zou de film graag met haar kijken :).
  Ik heb helaas geen facebook, dus ik kan de verplichte stapjes niet uitvoeren :S.
  Ik volg je nu wel op Bloglovin’ (meermyr). Ik heb bloglovin sinds kort ontdekt en ik ben niet zo van de social media, maar dit vind ik toch wel een aanwinst. Dan krijg ik gelijk een mailtje als er nieuwe artikeltjes zijn op de blogs die ik volg!

  30 januari 2017 at 13:51 Reply
 • Sharon

  Zoals je de film omschrijft, klinkt het echt als iets voor mij! Ik doe dus graag mee! Ik heb gelijk je FB-pagina een like gegeven 🙂

  31 januari 2017 at 11:00 Reply
 • Lizzy Lebbing

  Ben echt enorm benieuwd naar de film nu! Heb je FB-pagina een like gegeven. 🙂 Hopelijk win ik!

  31 januari 2017 at 22:13 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: