Mama & Kids, Winactie

Winnen | 2×2 bioscoop kaartjes voor Bob de Bouwer & de DVD!

Voor het eerste met je kind naar de bioscoop, zo’n leuke ervaring! Ik weet nog goed wanneer ik met Ifan voor het eerst ging. Het was een druilerige dinsdagochtend (hij zat nog niet op school) en ik was in de veronderstelling dat we naar de ‘kleuterbios’ zouden gaan. Dit betekent dat het geluid wat zachter is en het niet zo donker wordt. Maar dat was niet zo 😉

 

Voor het eerste naar de bioscoop

Het blijft toch wel spannend om naar de bioscoop te gaan. Donker, een groot scherm en harde muziek/geluid. Dit vond Ifan ook. Met een droppie van nog geen 4 jaar ging ik voor het eerst naar de bioscoop.

We hadden nog bioscoop bonnen die zouden verlopen dus besloot ik om op een druilerige dinsdag ochtend samen naar de film te gaan. Aangekomen bij Pathé namen we eerst iets lekkers. Want dat hoor erbij als je naar de bioscoop gaat.

Eenmaal in de zaal aangekomen waren we de enige. Ifan vond het spannend maar alles ging nog goed. Tot de lichten uitgingen en de reclames begonnen. Hij schrok zo dat hij plotseling hard begon te huilen en naar huis wilde.

Na wat troosten en bij mama op schoot ging het wel weer. Toen de film eenmaal begon vond Ifan het wel leuk. De hele voorstelling heeft hij wel bij mij op schoot gezeten, maar had het wel naar z’n zin.

 

 

Bob de Bouwer Mega Machines

Vanaf vandaag draait de nieuwe Bob de Bouwer film in de bioscoop, Bob de Bouwer Mega Machines.

Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wil Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is… en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!

De film is geschikt voor alle leeftijden.

 

 

Winnen!

Jij kan 2 x 2 bioscoopkaartjes winnen voor deze film én de dvd Bob de Bouwer 3D!

 

 

Hoe maak je kans op deze toffe prijs?

 • Laat een reactie achter onder dit artikel dat je meedoet. Laat een geldig e-mailadres achter, zodat ik je kan mailen als jij de winnaar bent.
 • Like Lovely Charlotte op Facebook en/of Instagram. Dit is niet verplicht, maar wordt wel zeer gewaardeerd ♡
 • De winactie loopt t/m zondag 18 februari. De winnaar wordt in de week erna bekend gemaakt. Ik zal persoonlijk de winnaar een mailtje sturen. Belangrijk is om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders zal ik een nieuwe winnaar kiezen.

 

Veel succes allemaal!

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

You may also like

24 Comments

 • Julia

  Ik doe graag mee

  15 februari 2018 at 20:06 Reply
 • Danielle

  Bob de Bouwer is de all time favorite! Ik doe daarom graag mee.

  15 februari 2018 at 20:14 Reply
 • Marian Zw

  Super leuk voor nze jongste zoon, dat gaat hij echt geweldig vinden.

  15 februari 2018 at 20:21 Reply
 • Mira

  Heel graag ga ik met mijn 4 jarige zoontje naar deze super leuke film. Hij kijkt graag naar BOB de bouwer op tv en deze film in de bioscoop zien zou hij geweldig vinden

  15 februari 2018 at 20:23 Reply
 • elisabeth maria martina

  tof voor kleinzoon tije

  15 februari 2018 at 20:28 Reply
 • Cbdkl

  Heel leuk voor ons kleine neefje, maken we er een familie uitje van.

  15 februari 2018 at 20:34 Reply
 • Jessica

  Leuk! Wil al een tijdje naar de bios, alleen komt het er steeds niet van. Dit is een leuke kans!

  15 februari 2018 at 21:16 Reply
 • AnnaB

  Leuk,ik ga graag met mijn zoontje naar deze film en nadien nagenieten van de dvd

  15 februari 2018 at 21:16 Reply
 • Anna

  Ik doe heel graag mee ☺️

  Facebook: An Na

  15 februari 2018 at 21:17 Reply
 • Sonja Hubregtse

  Zou super zijn voor mn zoontje. Hij is zaterdag jarig..zou n leuk kado zijn voor ‘m !

  15 februari 2018 at 21:18 Reply
 • Femke Dekker

  Gaaf! Gijs is vorige week 5 geworden en nog niet in de bioscoop geweest. Ik zou hem graag meenemen naar de bioscoop om samen de film van Bob de Bouwer te bekijken!

  15 februari 2018 at 21:32 Reply
 • Kristel Gubbels-Daemen

  Super leuk voor mijn dochter Noor. Ze wordt bijna 4 jaar dus leuk voor haar verjaardag.

  15 februari 2018 at 21:46 Reply
 • Sjanet

  Cool mijn zoon van 5 is helemaal gek van Bob de bouwer

  15 februari 2018 at 21:58 Reply
 • Jessica vd zwan

  Super leuk. Wilde met mijn 3 jarige al lang eens naar de bios, maar nooit een geschikte film kunnen vinden, deze lijkt me perfect

  15 februari 2018 at 22:32 Reply
 • Will Langenberg

  Geweldig leuk, met mijn kleinzoon naar deze film.
  Vindt hij vast “Cool”, zoals hij altijd zegt.
  Ik heb geen Facebook en Instagram, maar volg op bloglovin.
  Graag doe ik mee.

  15 februari 2018 at 22:56 Reply
 • Femke van den Boogerd

  Leuk voor met Sepp

  15 februari 2018 at 23:36 Reply
 • Z. Kumru

  Super leuk! Ik doe graag mee!

  16 februari 2018 at 07:50 Reply
 • Hille Morel

  Ik doe erg graag mee voor mijn zoontje. Hij wil nog een keer naar deze film, want hij vond het echt het einde!

  16 februari 2018 at 08:19 Reply
 • Anita H.

  Ik doe ook mee.

  16 februari 2018 at 09:14 Reply
 • Femke

  Ik doe graag mee voor onze jongste zoom, we zouden als eerste bioscoopbezoek naar buurman en buurman maar die film ging niet door.
  Ik denk dat ie deze nog veel leuker gaat vinden! En na die tijd lekker na spelen met zijn bob de bouwer autootjes

  16 februari 2018 at 10:29 Reply
 • Liesbeth

  Leuk om met mijn kleine vriendje naar toe te gaan! Ik doe mee!

  16 februari 2018 at 10:35 Reply
 • Marian B

  Heel leuk voor mijn zoontje, eindelijk eens naar de bioscoop!

  16 februari 2018 at 11:20 Reply
 • Els Black-Stoker

  Ik doe heel graag mee. James riep al dat het hem een leuke film leek

  16 februari 2018 at 15:26 Reply
 • Anke Boonen

  Wat leuk uitje voor deze mama met mijn Cas van 4 jaar!
  Ik doe graag mee

  16 februari 2018 at 20:47 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: