Winactie

Win 5-daagse | Een naamshirt van Hip & Glitz

Hip & Glitz is een nieuwe webshop voor zowel volwassenen als kinderen. Het brein achter deze webshop is Marleen Bruurmijn. Zij maakt unieke naam cadeaus en bedrukt artikelen. En jij kan zo’n tof naamshirt van Hip & Glitz winnen!

Via goede vriendin Dagmar kwam ik in contact met Marleen van de webshop Hip & Glitz. Marleen had voor Dagmar’s zoon een onwijs leuk verjaardagsshirt gemaakt! Zo trots als een pauw als hij het shirt draagt 🙂

 

Win 5-daagse | Een naamshirt van Hip & Glitz

 

Hip & Glitz

Tijdens een telefoongesprek met Marleen vertelde ze mij waarom ze eigenlijk op het idee is gekomen om een webshop te beginnen.

Voordat ze met Hip & Glitz begon werkte ze in loondienst. Daarnaast deed ze veel creatieve dingen. Ze heeft een tijd een website gehad als taartenhobbyist. Marleen maakte zelf taarten op bestelling voor van allerhande feesten en partijen. Doordat Marleen steeds meer last van haar reuma kreeg, lukte het haar niet meer om de taarten te bakken. Met pijn in haar hart heeft ze afscheid moeten nemen.

Creatief is ze altijd al geweest. Vrienden en bekende kloppen regelmatig aan bij Marleen als er iets creatiefs gemaakt moet worden. Uit deze creativiteit is Hip & Glitz ontstaan, hier kan ze haar ei in kwijt.

Marleen is erg flexibel, vindt het ontzettend leuk om mee te denken met haar klanten en komt zo altijd tot een mooi eindresultaat!

Bij Hip & Glitz kan je veel verschillende dingen bestellen. Van verjaardags- en naamshirts en bedrukte toilet- en gymtassen tot champagneglazen met daarin een naam geëtst en unieke kraampakketten. Daarnaast heb je bij Hip & Glitz de keuze uit drie verschillende soorten bedrukking. Je kan kiezen uit Flex- (glad), Flock- (fluweel-achtig) of Glitterfolie. En op aanvraag zijn er zelfs nog veel meer mogelijkheden tot bedrukken!

 

 

Op dit moment is de website van Hip & Glitz nog niet helemaal klaar. Achter de schermen wordt hier hard aan gewerkt! Maar dat betekent niet dat je niks kan bestellen. Kijk op de Facebookpagina van Hip & Glitz of neem direct contact op met Marleen via marleen@hipenglitz.nl of 0643158763 🙂

 

Naamshirt

Ik kreeg van Marleen ook een super leuk naamshirt voor Ifan opgestuurd. Een mooi zacht blauw shirt met fel baluwe letters. Helemaal tof vind ik hem! Ifan is ook erg blij met zijn coole shirt (zoals hij zelf zegt 😉 )

 

 

Hoe maak je kans op zo’n tof naamshirt van Hip & Glitz?

Het naamshirt wordt helemaal gemaakt naar jouw wens. Je kan hierbij kiezen uit de kleur van het shirt, welke folie er gebruikt wordt en welke kleur deze folie krijgt!

Heel simpel!

Bij 150 likes van de Facebookpagina van Hip & Glitz worden en ook nog 3 naam sleutelhangers verloot onder de likes!

Je kan meedoen met de winactie tot zondag 25 december 23:59 uur. De winnaars worden bekend gemaakt in een blogpost op dinsdag 27 december om 07:00 uur!

 

Heel veel succes en vergeet vooral dit bericht niet te delen met je vrienden!

De rest van de week komen er ook nog toffe winacties online, dus houd Lovely Charlotte goed in de gaten! Mis niks door je te abonneren op Lovely Charlotte onderaan dit artikel 🙂

 

Win 5-daagse | Een overhemd naar keuze t.w.v. maximaal € 60,00 van Hemd voor Hem!
Win 5-daagse | Een rosé gouden stalen collier met infinity symbool van Lucardi!
Win 5-daagse | My Little Pony Crystal Empire speelset!

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

12 Comments

 • tine van aken

  Onze kleuterboy stelt zich hierbij plechtig kandidaat!!

  16 december 2016 at 10:22 Reply
 • Claudia Diependaal

  Wat n te leuke actie weer. Ik doe graag mee.

  16 december 2016 at 10:30 Reply
 • Marian Zw.

  Super leuk, ik loot mee

  16 december 2016 at 13:23 Reply
 • Marian

  Dit zou mijn zoontje helemaal leuk vinden! Zijn pasgeboren zusje kreeg als kraamcadeau een shirt met daarop haar naam Hij was een beetje jaloers en wil ook een shirt met naam. Doe daarom mee voor hem, en wie weet!

  16 december 2016 at 19:14 Reply
 • Femke Dekker

  Leuk voor mijn mannetje Gijs! Wij doen graag mee.

  17 december 2016 at 08:02 Reply
 • Anita H.

  Leuk. Ik doe mee.

  17 december 2016 at 15:56 Reply
 • Mirjam Hellingman

  Wat geweldig leuk, ik heb drie kinderen die allemaal wel zo’n mooi shirt willen!

  18 december 2016 at 16:23 Reply
 • melissa

  Superleuk! Ik doe graag mee. zoontje jarno mag bijna naar school en om het iedereen makkelijk te maken, kan hij dan meteen zo’n cool shirt aan! voelt hij zich vast hartstikke stoer! liefs melissa

  19 december 2016 at 15:04 Reply
 • Judith

  Leuk, ik doe graag mee!!

  20 december 2016 at 09:32 Reply
 • Patricia De crom

  Supergaaf met de Naam van onze Jayden

  20 december 2016 at 14:54 Reply
 • Lies

  Cute zeg!! Ik doe graag mee!

  20 december 2016 at 14:56 Reply
 • elisabeth maria martina

  vind mijn kleinzoon vast heel cool

  21 december 2016 at 08:32 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: