Mama & Kids, Winactie

Win 4 kaartjes voor LegoLand Discovery Centre Oberhausen!

Ifan is groot fan van LEGO! Het liefste speelt hij er de hele dag mee, kijkt hij alleen nog maar naar de LEGO series op Netflix en leest hij alleen nog maar in de LEGO catalogus!

Sinds de trailer van de LEGO Batman Movie online staat vraagt Ifan minimaal één keer per dag wanneer we naar de bioscoop gaan. Ik heb hem belooft dat we in de voorjaarsvakantie echt gaan!

Een paar weken geleden hebben Dafydd en ik onze plannen voor de zomervakantie gemaakt. We gaan sowieso naar Wales, maar wat willen we nog meer doen? Een vakantie naar de zon of kiezen we voor een vakantiepark in Nederland? En toen kreeg Dafydd en fantastisch idee! Vlakbij Londen ligt LegoLand Windsor. Aangezien we toch met de auto naar Wales gaan, kunnen we daar best een stop maken. Zo gezegd, zo gedaan en was onze zomervakantie geboekt.

Nadat we 8 dagen bij mijn schoonouders zijn geweest, zullen we nog 3 dagen naar LegoLand Windsor gaan! We hebben Ifan nog niks verteld want we willen het graag als verrassing voor hem houden 🙂

Een dag later kreeg ik de uitnodiging om naar het LegoLand Discovery Center Oberhausen te gaan ter eren van de LEGO Batman Movie. Omdat we nét de vakantie hadden geboekt, vond ik het dubbelop om dan ook hierheen te gaan en vroeg of ik in plaats van zelf te gaan ook kaartjes mocht weggeven aan mijn lezers. En dat mocht!

 

Win 4 kaartjes voor LegoLand Discovery Centre Oberhausen!

 

“Superheld. Boevenvanger. Bouwkunstenaar. LEGO Batman is het allemaal. In LEGOLAND parken en LEGOLAND Discovery Centres over de hele wereld draait het allemaal om de zwarte ridder uit de LEGO films. Dit keer beleeft hij zijn eigen avontuur in de LEGO Batman Movie. In LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen staat LEGO Batman centraal van 10 februari tot en met 5 maart 2017.

Hier kunnen alle fans hun helden tijdens een Meet & Greet persoonlijk ontmoeten en als herinnering een eigen LEGO Duplosteen in de LEGO fabriek maken. Een eigen superheldenfoto in een nagebouwd filmdecor maken de LEGO Batman Movie weken tot een onvergetelijke ervaring.

Fans van Gotham Citys legendarische DC Superhelden kunnen hun helden in LEGO-vorm in de LEGOLAND themaparken en LEGOLAND Discovery Centres van dichtbij bekijken. Gedurende de eventweken vinden fotomomenten met LEGO Batman plaats en op LEGO Batman geïnspireerde LEGO-bouwactiviteiten.

Entreeprijzen Tickets voor het LEGOLAND® Discovery Centre Oberhausen zijn verkrijgbaar vanaf € 10,50 per persoon, kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang. Mensen die van tevoren boeken via www.LEGOLANDdiscoverycentre.de/Oberhausen/ profiteren van aantrekkelijke online kortingen.”

 


 

Hoe maak je kans op de kaarten voor het LegoLand Discovery Centre Oberhausen?

Heel simpel, like de Facebookpagina van Lovely Charlotte en laat een reactie onder dit artikel achter met een geldig e-mailadres.

Je kan meedoen met de winactie tot zondag 19 februari 23:59 uur. De winnaars worden bekend gemaakt op maandag 20 februari! Korte winactie deze keer, maar zo kan je wel in de vakantie een leuk dagje uit plannen!

De winnaar wordt doorgeven en kan zich melden bij de kassa, dus geen gedoe met email of post!

Heel veel succes en vergeet vooral dit bericht niet te delen met je vrienden!

 

Lieve Heidie, gefeliciteerd! Jij wint de vier toegangskaarten voor het LegoLand Discovery Center in Oberhausen! Stuur je me z.s.m. een mailtje met jouw gegevens op charlotte@lovelycharlotte.nl? Veel plezier!

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

21 Comments

 • Kim van der Zon

  Waauw wat een super te gekke winactie!! Ik doe graag mee voor mijn kleine man en zijn opa die lego helemaal te gek vinden! Hoe leuk een dagje uit met de 3 belangrijkste mannen in mijn leven.

  13 februari 2017 at 14:09 Reply
 • Rosanne van de Peppel

  Wat een supergave aktie. Mijn zoon is al jaren een grote Lego liefhebber en toevallig ook enorme Batman fan. Ik zou het echt superleuk vinden om hem met een dagje Legoland te kunnen verrassen!

  13 februari 2017 at 14:11 Reply
 • Anke

  Oh dat zou tof zijn voor onze twee lego fans Job en cas! Ik doe graag mee.

  13 februari 2017 at 14:22 Reply
 • Marleen Bruurmijn

  Wauw!!! Wat een toffe actie!!!! Dat vindt mijn kanjer superleuk. En hij heeft het ook nog enorm verdiend!!!!
  Wij maken heel graag kan op deze te gekke supertof prijs!!!!

  13 februari 2017 at 14:30 Reply
  • Marleen Bruurmijn

   Sorry voor de spelfouten. Was zo enthousiast aan het typen!

   13 februari 2017 at 14:32 Reply
 • Bianca

  O dit zou zo leuk zijn met onze 2 zoontjes! We zoeken nog een leuk uitje voor het laatste weekend februari, als we met zijn allen een nachtje weg gaan. Bestemming gevonden! 🙂

  13 februari 2017 at 16:35 Reply
 • Michael noo

  Zou heel gaaf zijn om hier naar toe te gaan.. Heb zelf wel wat hele gekke lego neefjes en dochtertje die dit willen meemaken.

  13 februari 2017 at 18:10 Reply
 • Melanie

  Super leuke actie. Doe dan ook graag mee

  13 februari 2017 at 18:41 Reply
 • Ellen kornuijt

  Jaaaaa!!!! Perfecte cadeau voor mijn neefje lenn!

  13 februari 2017 at 18:43 Reply
 • Mirjam Hellingman

  Mijn kinderen zijn helemaal gek van Lego en van Batman, dus wat is er geweldiger dan kaartje voor LEGOLAND DISCOVERY CENTRE OBERHAUSEN!

  13 februari 2017 at 20:11 Reply
 • Heidie van der Steeg

  Wij zouden dolgraag naar Legoland Discovery Centre gaan. Ik heb het al vaker overwogen om eens te gaan maar het is er nog niet van gekomen. Dit zou een hele mooie aanleiding zijn om in de voorjaarsvakantie te gaan. De heren hier in huis zijn helemaal gek van Lego, en ook van Batman. En ik moet zelf bekennen dat ik zelf als kind altijd naar de batman-serie op tv keek, vond ik superspannend. Jammer dat het jullie niet uitkomt om te gaan, maar wij zouden heel graag in jullie plaats gaan!

  13 februari 2017 at 20:25 Reply
 • Isolde

  Oh wat gaaf! Mijn zoon had vandaag er nog over dat ie daar graag heen wilt

  13 februari 2017 at 22:38 Reply
 • Isolde

  Nogmaals op het moment dat ik hem verstuurde zag ik het mailadres niet klopte.

  13 februari 2017 at 22:39 Reply
 • julia van empel-stamate

  O dit zou zo leuk zijn voor mijn zoon en mijn man ! Ik doe graag mee

  13 februari 2017 at 23:11 Reply
 • Patricia De crom

  Supergaaf voor onze Jayden omdat hij zijn a diploma heeft gehaald dit weekend

  14 februari 2017 at 07:43 Reply
 • Hier heb ik zeker een ritje naar Duitsland voor over, leuk voor mijn kinderen die veel met Lego spelen!

  14 februari 2017 at 12:52 Reply
 • Indy

  Hier een kleine Batmanfan Ik denk dat hij samen met zijn papa en opa een hele fijne dag zal hebben. Jullie zouden hem echt super blij maken.

  14 februari 2017 at 13:40 Reply
 • Nicky

  Wat lijkt me dat een leuk uitje zo net over de grens!

  15 februari 2017 at 21:19 Reply
 • Alyt van der Heide

  Doe heel graag mee. Het is 2,5 uur rijden maar dat hebben mijn meiden er graag voor over. Ze zijn dol op Lego (Friends) .

  16 februari 2017 at 18:56 Reply
 • Robin

  Dat lijkt me nou echt een leuk uitje!

  19 februari 2017 at 12:22 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: