Blog

What’s up(date) bloggen!

Sinds april heb ik de domeinnaam lovelycharlotte.nl aangenomen en ben ik serieus gaan bloggen. Nu ik even “in between jobs” ben heb ik des temeer tijd om te bloggen!

Een paar aanpassingen!

Een tijd geleden heb ik de lay-out en het logo van Lovely Charlotte al aangepast. Maar ik was nog niet helemaal tevreden met mijn comment systeem. Uiteindelijk heb ik dan toch gekozen om de overstap naar Disqus te maken. Het enige nadeel hieraan is, dat ik al mijn eerdere reacties kwijt ben 🙁 Ook ben ik tot de conclusie gekomen dat het handiger is om een schema te gaan aanhouden voor het bloggen. Ik blog nu soms 3 keer in de week, dan weer 1 keer en  vevolgens plaats ik die week erna wel 5 artikel. Ik vind dit voor mezelf erg onhandig en ik denk dat dit voor jullie ook niet zo lekker is. Daarom heb ik het volgende schema opgesteld:

  • Dinsdag: Artikel op Lovely Charlotte.
  • Woensdag: Lovely Pictures of this Week.
  • Donderdag: Artikel op Lovely Mom.
  • Vrijdag: Een nog niet vooraf bepaald artikel, dit kan van alles zijn.

*Dit schema gaat vanaf aanstaande week in. Ik deel mijn nieuwe blogpost altijd op de Facebookpagina van Lovely Charlotte. Als je dus geen enkele update wil missen like dan de pagina van Lovely Charlotte! Voor een kijkje achter de schermen ben ik te volgen op Instagram 😉

Wat zien jullie graag?

Wat vinden jullie leuk om te zien? Tekst, foto’s of misschien vinden jullie vloggen wel helemaal te gek?! Ik ben echt heel benieuwd naar jullie mening, laat je een reactie achter? Dankjewel ♥

Binnenkort op Lovely Charlotte!

Er komen een aantal leuke reviews met winacties aan! Oja, doen jullie al mee met de winactie Boksen met een personal trainer?

Ik vind het altijd leuk om reacties van jullie te krijgen en doe ook mijn best om deze altijd te antwoorden. Jullie mening is natuurlijk erg belangrijk voor mij 🙂

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: