Mama & Kids

Welkom in de piemelfase!

Ja… we zijn erin beland! Dat ding tussen je benen is natuurlijk reuze interessant en je moet er ook de hele dag aanzitten. Om moe van te worden! Welkom in de piemelfase 😉
 
Sinds een paar maanden is het concept jongens en meisjes, Ifan duidelijk geworden. En daar horen natuurlijk ook piemels en plassers bij. Jongens hebben piemels en meisjes hebben plassers. Dit wordt overigens ook een aantal keer per dag gecheckt door het aan ons, of aan wie er dan ook in de buurt is ;-), na te vragen. Ik heb ook al meerdere keren in mijn blote kont in de woonkamer gestaan omdat hij het graag wilde zien… Beter be sure 😉 Fijn hoor, die piemelfase!?

Laatst zaten we aan tafel bij mijn ouders. Mijn zusje en haar vriend waren er ook bij. Uit het niks vraagt Ifan ineens: “Ome Mark, ben jij een jongen?” Ja, zegt ome Mark. Waarop Ifan weer zei: “Dus jij hebt ook een piemel!” Ze wisten zich geen houding te geven, net twee giechelende pubers tijdens de biologieles!

Tijdens ons bezoek aan Mamgu en Tadcu in Wales, zat Ifan op zijn nieuwe stoel. Mamgu had een mooi kussentje met boerderijdieren gemaakt. Hij zag een koe met een uier en het eerste wat hij zei was piemel! Hier lagen ze natuurlijk ook gestrekt van het lachen!

Ik ben benieuwd wanneer dit weer wat minder gaat worden, maar ik vertrouw erop dat als Ifan 16 hij niet meer zal vragen of een meisje een plasser heeft en een jongen een piemel. Wat denken jullie 😉

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: