Video & Vlog

Weekvlog #9 | Zakenreis, Play-Doh Touch & Brabant

Een gekke en volle week achter de rug. Dafydd was op zakenreis, Ifan en ik gingen samen uit eten, bij de tandarts moest Ifan onder narcose, we testen de nieuwe Play-Doh Touch uit en vierden de verjaardag van ome Mark in Brabant!

 

Wil je als eerste mijn nieuwe video’s zien? Abonneer je dan (gratis) op mijn YouTube kanaal!

 

 

Klik hier als je de week vlog niet kan bekijken.

 

Maandag was een rustige en normale dag. Ifan ging naar school, ik dronk koffie bij een vriendinnetje en eenmaal thuis lag er een pakketjes van Zara op me te wachten. Ik werkte nog wat en haalde daarna Ifan op van school. En ’s avonds was het tijd voor mijn wekelijkse boks training.

Dinsdag was Dafydd ook een dagje vrij. We hebben samen Ifan naar school gebracht en zijn daarna koffie gaan drinken bij vrienden. ’s Middags hebben we samen geluncht en toen nog even ontspannen op de bank voordat we Ifan weer ophaalden van de naschoolse opvang.

Woensdagochtend vertrok Dafydd voor zakenreis naar Groot-Brittannië. Ik heb Ifan naar school gebracht en heb koffie met een vriendin gedaan. Nadat ik Ifan ’s middags weer ophaalde heb ik nog even gewerkt en hebben we samen gespeeld. ’s Avonds gingen we “uit eten” bij de McDonald’s!

Donderdag was voornamelijk een werkdag. ’s Avonds zou er eigenlijk een vriendinnetje langskomen, maar die was het vergeten 😆 Ik bakte nog macarons (enigszins misvormd) en rond een uurtje of 10 was Dafydd ook weer thuis.

Vrijdag moest Ifan naar de tandarts. Het was zo’n rare dag dat ik niks heb gefilmd. Je kan wel in dit artikel lezen hoe onze ervaring was van een behandeling onder narcose.

Zaterdagochtend stapten we in de auto richting Brabant om de verjaardag van ome Mark te vieren. Eindelijk heb ik mijn zusjes nieuwe huis gezien en wat is het mooi geworden!

Zondagochtend, na buiten te hebben gespeeld in de tuin van opa en oma, vertrokken we weer richting Haarlem. We testen de Play-Doh Touch uit, wat ontzettend in de smaak viel! Verder deden we die dag lekker rustig aan.

 

Ken jij Play-Doh Touch al?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: