Video & Vlog

Weekvlog #7 | Maar dan kan ik niet luisteren!

Afgelopen week ging ik naar de kapper, naar de persvoorstelling van Beauty and the Beast en vierde Ifan carnaval op school. Met een pak waarin hij niet zo goed kon luisteren 😆 Op vrijdagmiddag reden we naar mijn ouders in Brabant, want zaterdag was daar onze jaarlijkse familiedag.

 

Wil je als eerste mijn nieuwe video’s zien? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal!

 

 

Klik hier als je de week vlog niet kan bekijken.

 

Zoals je al in mijn Lovely Pictures hebt kunnen lezen houden we jaarlijks een familiedag. Zo fijn om elkaar weer te zien en met iedereen bij te kletsen en naar elkaar te luisteren. Als je zo’n grote familie hebt die verspreid over het hele land woont, zie je elkaar toch niet zoveel als dat je misschien zou willen. Zo’n familiedag is dan erg fijn 🙂

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: