Video & Vlog

Weekvlog #5 | Jim Bakkum & Nest Protect

Weer een leuke en volle week! De laatste week voor de vakantie ging ik met een vriendin naar de film, vierden we uiteraard Valentijnsdag, ging ik naar een event van een PR-bureau, reviewde ik de Nest Protect en had Ifan nog een super leuk kinderfeestje.

Wil je als eerste mijn nieuwe video’s zien? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal!

 

 

Klik hier als je de video niet kan bekijken.

 

Ik ging naar de film “Onze Jongens” met Jim Bakkum. Zeker geen onaardige film als je bedenkt dat je anderhalf uur lang naar het gespierde en ontblote bovenlijf van Jim Bakkum mag kijken 😉

Daarna dronken we nog een wijntje bij de Jopen kerk. Echt een aanrader als je ergens wat wilt gaan drinken in Haarlem! Fijne sfeer, goede locatie, ontzettend mooi pand, vriendelijk personeel en goede wijn!

Dinsdag kreeg ik een onwijs mooie Josh armband van Dafydd voor Valentijnsdag. Nadat ik Ifan op school afzette reed ik door naar een event bij een PR-bureau. Eigenlijk zouden we ’s middags nog een PR-bureau bezoeken alleen stonden we voor een gesloten deur.

Woensdag werkte ik lekker en aten we ’s avonds super snelle ovenfrites van Albert Heijn, een echte aanrader!

Donderdagochtend had ik weer een fijne bokstraining! Vrijdag kreeg ik de Nest Protect binnen. De Nest Protect is een slimme rookmelder die meldingen naar je mobiele telefoon stuurt als er rook wordt gedetecteerd. Ik vind het een echte aanrader en eigenlijk zou elk huishouden (met name met kinderen) deze in huis moeten hebben!

’s Avonds had Ifan weer een rugby training waar hij leerde te tackelen 😆

Zaterdag testten we de Nest Protect en dronken we koffie/een borrel bij onze oude buren. En zondag had Ifan een kinderfeestje en dronken we hierna nog een borrel met vrienden.

Ben jij bekend met de Nest Protect, of andere producten van Nest?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: