Video & Vlog

Weekvlog #4 | Een nieuwe camera en oesters eten (bah!)

Een nieuwe weekvlog met onwijs veel leuke dingen, én gefilmd met mijn nieuwe camera! Op dinsdag had ik een leuk persevenement met allemaal handige gadgets, vrijdag proefde ik oesters (die echt niet in de smaak vielen 😉 ) en het weekend bestond vooral uit lekker buiten in de sneeuw!

Wat een verschil! Ik filmde hiervoor mijn vlogs met mijn telefoon en mijn andere video’s met mijn Fujifilm camera, en nu heb ik de Canon PowerShot g7 X mark II. De kwaliteit van de video’s is een stuk beter en door zijn formaat is ‘ie zo lekker handig mee te nemen!

Afgelopen week was een lekker drukke week, met veel verschillende dingen. Ik had een persevenement, een ontzettend gezellige borrel met collega bloggers in Rotterdam, was pas héél laat thuis en lag er in het weekend een flink pak sneeuw! Die sneeuw was trouwens perfect getimed, lekker in het weekend zodat we de hele dag buiten konden spelen en vanaf maandag scheen het zonnetje weer 😉

 

Wil je als eerste mijn nieuwe video’s zien? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal!

 

 

Klik hier als je de video niet kan bekijken.

 

Heb jij wel een oesters gegeten? Wat vond jij ervan?

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: