Video & Vlog

Weekvlog #3| Mama’s kunnen wel ziek worden

Mama’s kunnen wel degelijk ziek worden, en niet zo’n beetje ook! Gelukkig zijn er dan nog de papa’s, daddy’s in ons geval die het gelukkig over nemen!

Buiten mijn ziek zijn, was Ifan ook nog ziek. Ik was al een paar dagen aan het kwakkelen en leefde voornamelijk op ibuprofen en paracetamol. Toen ik Ifan donderdag ophaalde van school zei juf dat hij het de hele middag koud had gehad. Het arme kind had gewoon fikse koorts!

Vrijdag nog lekker een dagje thuis gebleven en achteraf gezien ook maar goed. Ik stapte rond 9 uur onder de douche en toen ik eronder kwam, was daar de welbekende man met de hamer. Niet dat ik teveel gedronken had (was het maar waar!), maar ik voelde me ontzettend beroerd. Ifan opgeknapt en toen mama met koorts op bed. Ging dus lekker in huize Evans afgelopen week 😉

Gelukkig knapte ik wel weer snel op en was ik zondag weer good to go om naar ShowUP te gaan met Fleur van mamasliefste.nl! Gezellige middag met eigenlijk te weinig tijd om alles helemaal goed te zien.

 

Wil je als eerste mijn nieuwe video’s zien? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal!

 

 

Klik hier als je de video niet kan bekijken.

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

2 Comments

  • Fleur

    Was zondag zeker gezellig! Volgende keer maken we er een hele dag van 😉

    9 februari 2017 at 10:24 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: