Video & Vlog

Weekvlog #14 | Dronken, Brak & Home Make-over

Dronken op de vlog en een fikse brak dag! De eerste week van de meivakantie waren we kindloos, had ik een super gezellige borrelavond en was ik de dag erna onwijs brak. Koningsdag stond in het teken van home make-over!

 

WIL JE ALS EERSTE MIJN NIEUWE VIDEO’S ZIEN? ABONNEER JE DAN (GRATIS) OP MIJN YOUTUBE KANAAL!

 

 

Klik hier als je de video niet kan bekijken.

 

Maandag haalden mijn ouders Ifan op om daar een weekje te gaan logeren. Ik had die dag een afspraak waardoor het brengen wat lastig werd. Mijn ouders waren zo lief om Ifan op te komen halen.

Mijn ouders namen de trouwkaart van mijn zusje en (soon to be) zwager mee. Een super mooi kaartje. Vooral de zegel op de envelop vind ik erg leuk en origineel! Mijn zusje trouwt in juni en ik kan niet wachten, heb er zoveel zin in!

Samen hebben we nog geluncht en daarna vertrokken zij weer terug naar Brabant. Ik heb die dag wat gewerkt, ’s avonds gebokst en daarna lekker op de bank met een serietje.

Dinsdag kreeg ik een leuk pakketje binnen met twee items om te reviewen. Eén daarvan kan je ook winnen bij de ‘Win op LC’ winweek! Daarmee ging ik meteen aan de slag en maakte ik een video review.

Dinsdagavond kwamen twee vriendinnen borrelen. Het was super gezellig en hebben de hele avond alleen maar gelachen en wijntje gedronken. Eigenlijk wilden ze niet op de vlog, maar voor mij wilden ze wel een uitzondering maken 😉 Rond 03:00 uur ging de laatste naar huis, oeps! Met m’n dronken kop heb ik nog een stukje gefilmd. Het was beter van niet geweest, maar de dames zijn ook op de vlog geweest dus moest ik natuurlijk ook wel met de billen bloot 😆

Woensdag was brak dag. Man, wat voelde ik me brak, slecht en beroerd. Ik heb de hele dag zo’n beetje zielig op de bank gezeten en series gekeken, zwelgend in zelfmedelijden. Ik wist gisterenavond al dat ik me de dag erna zo brak zou voelen en kon me vandaag dus wel voor m’n kop slaan. Maar goed, we hebben zo’n leuke avond gehad dat ik het er ook wel weer voor over heb.

Donderdag was het Koningsdag. En wat doe je op Koningsdag als je man vrij is van werk en je kind uit logeren is? Juist, een ome make-over! We hebben de muur in de woonkamer wit geschilderd. Deze had een blauw-grijze kleur  toen we hier kwamen wonen. Op zich een mooie kleur, maar wel erg koel. Aangezien we een tuin op het Noord-Oosten hebben komt er in de winter niet veel licht binnen. Daarom besloten we de muur wit te maken om zoveel mogelijk licht te weerkaatsen en de woonkamer een wat frisser uiterlijk te geven.

Toen de eerste laag erop zat zijn we naar de stad gefietst en hebben we daar geluncht. Daarna nog even struinen over de vrijmarkt en een biertje drinken op de Botermarkt. Toen weer naar huis om de tweede laag te schilderen. We zijn allebei erg blij met het resultaat!

 

Zijn jullie ook zo brak na een avondje doorhalen?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: