Video & Vlog

Weekvlog #13 | Dit is ook mijn leven met een kleuter!

Het leven met een kleuter gaat niet altijd over rozen. Soms is het vooral huilen en heb je wat omkopingsmiddelen nodig om toch de boodschappen te kunnen doen!

 

WIL JE ALS EERSTE MIJN NIEUWE VIDEO’S ZIEN? ABONNEER JE DAN (GRATIS) OP MIJN YOUTUBE KANAAL!

Klik hier als je de week vlog niet kan bekijken.

 

Je ziet de weekvlog van twee weken geleden. Ik heb het nu zo gedaan dat er een weekje tussenzit waardoor er niet teveel overlapping is met mijn Lovely Pictures. Je ziet de woensdag en donderdag na Pasen.

Woensdag was een echte mama dag. Ifan en ik gingen ’s middags boodschappen doen. Maar voor we uiteindelijk in de supermarkt waren ging er aardig wat vooraf. Ifan had geen zin om boodschappen te doen en begon te huilen omdat hij zijn zin niet kreeg en toch gewoon mee moest. Tja dat is ook mijn leven met een kleuter. Niet alleen maar rozengeur en maneschijn 😉 Dit heeft hij wel eens vaker. Tranen in de strijd gooien om zijn zin te krijgen. Hoort volgens mij ook wel een beetje bij zijn leeftijd. Helaas voor hem werkt dit (meestal) niet. Maar af en toe komt er ook wel wat omkoping bij kijken voordat ik hem zover heb 😆

Dafydd gaat op woensdag altijd hardlopen, dus dat betekent dat Ifan en ik alleen eten en ik heb daarna naar bed breng. Deze keer mocht ‘ie op m’n rug 🙂

Donderdag had ik een dagje Amsterdam met Fleur van Mama’s Liefste. Een PR-Bureau organiseerde een open persdag. Dit betekent dat alle merken van dit bureau zijn nieuwe collectie laat zien en dat je als pers daar lekker kan rondneuzen en in gesprek kan gaan met de merken.

Eerst deden we buiten op het terras nog een lekker kopje koffie en ontbijtje. We kwamen Rory van 40 en voor het eerst moeder nog tegen. Ik kende Rory al van andere evenementen dus het was erg leuk om weer eens bij te kletsen!

Na het evenement reden we naar huis en zette ik Fleur af op het station. Eenmaal thuis aangekomen heb ik nog even een half uurtje gezeten en daarna Ifan weer opgehaald van school.

’s Avonds hebben we de serie ‘The Good Wife’ afgekeken en gingen we door met de nieuwe aflevering van ‘Designated Survivor’, echt een super spannende serie!

 

Herken jij dit, het leven met een kleuter?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: