Video & Vlog

Weekvlog #12 | Ik stop met bloggen?!

Ik heb het vloggen helemaal anders aangepakt. Er komt nu een weekvlog & een weekendvlog online. Maar bevalt het bloggen eigenlijk nog wel en wil ik niet liever iets anders gaan doen?

 

WIL JE ALS EERSTE MIJN NIEUWE VIDEO’S ZIEN? ABONNEER JE DAN (GRATIS) OP MIJN YOUTUBE KANAAL!

Klik hier als je de week vlog niet kan bekijken.

 

Maandag was een normale maandag. Overdag aan het werk en ’s avonds boksen. Douchen en daarna helemaal gesloopt en met ontploft haar op de bank.

Dinsdag werkte ik. Heb ik tussendoor boodschappen gedaan en had ik ’s avonds een goed gesprek met poes 😆

Woensdag ochtend was er kijkochtend voor de kanjertraining in Ifan’s klas. Dit is een methode voor de sociale emotionele ontwikkeling van kinderen. Daarna speelde Ifan bij een vriendje, dus ik hoefde hem pas om 15:00 uur op te halen. ’s Avonds aten we pastasalade en at Ifan ook gewoon lekker mee!

Donderdag was een druk dagje met allerlei afspraken. Het was een soort puzzel die precies in elkaar pasten qua tijd. Samen met Dafydd brachten we Ifan naar school. Hij had paasontbijt en had er veel zin in! Daarna reed ik samen met Fleur door naar Amsterdam voor twee afspraken bij PR-Bureau’s. Ik was weer nét op tijd terug in Haarlem om bij de sponsorloop op Ifan’s school te zijn. Daarna kwam er nog een vriendje spelen.

Vrijdag was Ifan vrij omdat het Goede Vrijdag was. Dafydd moest helaas wel werken. Ik had donderdag een heel leuk perspakket gekregen wat ik die ochtend aan je liet zien. Daarna gingen Ifan en ik samen gingen naar de persvoorstelling van The Boss Baby in Amsterdam. Echt een heel leuk film! Aan het einde van de middag ging ik naar de rugby training van Ifan. Meestal doet Dafydd dit, maar die had een voetbalwedstrijd dus ging ik een keertje mee.

 

Vanaf aankomende week zal je dus een weekvlog op donderdag kunnen verwachten. Dit is van maandag t/m donderdag en op zaterdag een weekendvlog van vrijdag t/m zondag.

Deze keer is het nog wel even anders, de weekvlog is van maandag t/m vrijdag en de weekendvlog is van zaterdag t/m maandag (in verband met tweede Paasdag).

 

Even voor de zekerheid, natuurlijk ga ik niet stoppen met bloggen hoor 😉 Vind het veel te leuk!

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

2 Comments

 • MC Kleuver

  Ik schrok al bijna dat je ging stoppen met bloggen. Gelukkig ga je door!
  MC Kleuver onlangs geplaatst…Fairtrade chocolade vind ik belangrijkMy Profile

  21 april 2017 at 14:48 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: