Video & Vlog

Weekvlog #11 | Mini Action shoplog & genieten van mooi weer!

Wat een heerlijk weer hebben we afgelopen weekend gehad! Ik shopte bij de Action en nam meteen een mini Action shoplog op, we barbecueden voor de eerste keer dit seizoen en was ik ook erg moe!

 

WIL JE ALS EERSTE MIJN NIEUWE VIDEO’S ZIEN? ABONNEER JE DAN (GRATIS) OP MIJN YOUTUBE KANAAL!

Klik hier als je de week vlog niet kan bekijken.

 

Maandag heb ik niet veel gevlogd. Ik was zo moe van het mamabloggerweekend, dat ik de hele dag eigenlijk niks heb gedaan 😮 En zelf nog een dutje voordat ik Ifan van school ophaalde.

Wel heb ik in de avond nog gebokst. Laten we zeggen dat dit niet mijn beste training ooit was 😉 Daarna deed ik een maskertje op en heb ik lekker gedoucht.

Dinsdagmiddag kwam Ifan juf op bezoek. Dit is iets wat ze ieder jaar in de kleuterklas doen. Ifan vond het erg spannend maar ook heel leuk.

Woensdag was een drukke dag. Ik werkte ’s ochtends. ’s Middags kwam er een vriendje spelen. Daarna deden Ifan en ik boodschappen en kookte we voor twee dagen.

Donderdag maakte ik een vulkaan van hutspot en jus. Ifan begon op voorhand al te klagen dat hij geen hutspot lustte, maar op deze manier at hij zijn bord zonder enige tegenzin op!

Vrijdag gingen we samen naar de Action en kochten we een aantal leuke dingen, die ik meteen in een mini shoplog aan je vertel.

Zaterdag genoten we in de tuin van het heerlijke weer! Zondag hebben we voor de eerste keer dit seizoen gebarbecued in de tuin. We hebben zo lang gewacht op dit moment, en wat is het dan genieten als het eindelijk zover is.

Zondagavod reed ik naar Utrecht om mijn kleine dappere vriendje Youp te bezoeken. Youp heeft een neuroblastoom en krijgt hiervoor chemo. Je ziet foto’s en hoort de verhalen, maar het is wel even een flinke reality check toen ik de afdeling en het kamertje binnen liep. Maar het was wel fijn om Youp en zijn mama even te zien.

 

Vond je het leuk om de mini Action shoplog te zien?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: