Video & Vlog

Weekvlog #10 | Gekke poes, het mooie weer & Snurk!

Er was deze week iets met een gekke poes, hebben we ontzettend van het mooie weer genoten en kreeg ik een heel leuk pakketjes binnen met onder andere een dekbedovertrek van Snurk!

 

WIL JE ALS EERSTE MIJN NIEUWE VIDEO’S ZIEN? ABONNEER JE DAN (GRATIS) OP MIJN YOUTUBE KANAAL!

 

 

Klik hier als je de week vlog niet kan bekijken.

 

Maandag was niet zo’n heel bijzondere dag. Wel laat ik je zien hoe graag poes van dat vieze nat voer eet. Ik kan haast geen stap meer zetten zonder boven op haar te gaan staan als ik het voer in haar bakje heb gedaan.

Dinsdag deed ik meteen nadat ik Ifan naar school had gebracht boodschappen. Heerlijk rustig is het dan nog! Toen ik alle boodschappen had uitgepakt, maar de tassen nog niet had opgeruimd, vond poes het een goed idee om in de tas te gaan liggen. Geeft een heel nieuwe betekenis aan kat in de zak 😆 Daarna door naar de stad om te lunchen met een vriendin. Het was heerlijk weer dus ik besloot om én mijn zomerjas aan te doen én om op de fiets te gaan!

’s Avonds bij het eten testten we het kinderbestek van Benjamins Products uit. Een ideaal bestekje waarmee je kind zijn handen niet meer hoeft te gebruiken!

Woensdagochtend begon met koffie drinken met een vriendin. Daarna kreeg ik een super leuk pakketje binnen van Kids With Flair. Hierin zat de Play en Go speelmat en opbergzak in-een en een dekbedovertrek van Snurk! Beide heb ik meteen op Ifan’s kamer neergelegd.

’s Middags maakte ik foto’s van Ifan in zijn nieuwe outfits van Tom-Du.

Donderdag nam ik een filmpje op van Ifan terwijl hij alleen naar school liep. Dit was voor een nieuwe YouTube kanaal. Natuurlijk laat ik Ifan niet alleen naar school lopen en was zit allemaal voor zaterdag 1 april 😉

Dafydd bracht Ifan daarna naar school. Zodat ik mijn make-up video kon opnemen. Met het editten en inspreken van deze voice-over ben ik de hele ochtend bezig geweest.

Daarna haalde ik mijn auto op bij de garage. Dafydd hoorde ’s ochtend een raar geluid en heeft hem voor de zekerheid maar even afgeleverd bij de garage. Gelukkig niks ergs aan de hand! Om 15:15 uur haalde ik Ifan op van school en hebben we lekker buiten in de tuin gezeten.

Vrijdagmiddag reed ik naar Vaals voor ons blogweekend. Hoe dit weekend met 7 andere vrouwen verlopen is kan je in de “Mamabloggers go Hoog Vaals” vlog zien!

 

Hoe was jouw week, ook zo van het mooie weer genoten?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

  • In bed met SNURK & win een kinderpyjama! | Lovely Charlotte

    […] Welk jongetje droomt er nou niet van om een stoere piraat of brandweerman te zijn en welk meisje zou geen prima ballerina willen zijn? SNURK maakt het mogelijk met hun fantastische dekbedovertrekken. […]

    4 april 2019 at 20:01 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: