Video & Vlog

Weekvlog #1 | Schrikken & Telekids Familie Feest

Mijn eerste echte weekvlog! Deze week had ik een perspresentatie van het Telekids Familie Feest, lieten we Daddy schrikken (nou ja, dat probeerden we) en ging ik veelte laat naar bed!

Ik merk wel dat ik het soms nog wel eens vergeet te filmen, en dat ik juist de ‘leuke’ onderdelen vergeet mee te nemen. Zo bijvoorbeeld ook toen ik met een vriendin uit eten ging en naar de verjaardag van het zoontje van een andere vriendin. Ik moet gewoon nog even mijn draai vinden en soms ook echt even mijn gêne opzij zetten. Dus nog verre van perfect, so be kind please 😉

Ik vind het zelf erg leuk om alles vast te leggen op camera. Nou ben ik benieuwd wat jij ervan vind, laat je me het weten?

Het was een leuke week. Maandag een gewone dag, dinsdag ging ik lekker uit eten met een vriendinnetje, woensdagmiddag gingen Ifan en ik naar de verjaardag van ons kleine vriendje die 1 jaar werd én kreeg ik het leuke “Mijn Boek” van HEMA binnen, donderdag de pers presentatie van het Telekids Familie Feest en vrijdag ging Ifan voor het eerst rugbyen!

 

Wil je als eerste mijn nieuwe video’s zien? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal!

 

 

Klik hier als je de video niet kan bekijken.

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

1 Comment

  • heidi

    Wat een fijne weekje heb je gehad meid

    30 januari 2017 at 19:56 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: