Video & Vlog

Weekendvlog #2 | Veeg mij maar op 😍

Het eerste weekend van de meivakantie! We hadden een vol weekend, met heel veel leuke dingen 🙂 Ik kreeg nog een ontzettend ‘veeg mij maar op’ gevoel 😍

 

WIL JE ALS EERSTE MIJN NIEUWE VIDEO’S ZIEN? ABONNEER JE DAN (GRATIS) OP MIJN YOUTUBE KANAAL!

Klik hier als je de week vlog niet kan bekijken.

 

Vrijdagochtend werden de Koningsspelen gehouden bij Ifan op school. Deze werden feestelijk geopend met ‘Okido’ op het sportveld met de hele school. Super leuk om alle kinderen zo enthousiast mee te zien doen.

Daarna gingen alle kinderen terug naar de klas voor het Koningsontbijt 🙂

Ik ging naar huis en heb gewerkt en begon met product foto’s maken. Om 12:00 uur haalde ik Ifan weer op en was onze vakantie begonnen! ’s Middags ging ik nog door met foto’s maken en hinh Ifan lekker op de bank om wat tv te kijken.

’s Avonds stoeide hij met Daddy en ging ‘ie redelijk vroeg naar bed, uitgeteld van de Koningsspelen!

 

Zaterdag deden Ifan en Dafydd samen wat klusjes terwijl ik boven op kantoor aan het werk was. Plannen en vakantietijd blijft toch een beetje lastig 😉

Door het raam van het kantoor kan ik in onze tuin kijken en zag ik mijn twee mannen daar bezig. Een ontroerend en lief gezicht, veeg mij maar op 😍

’s Middags moest ik naar de tandarts om wat gaatjes te laten vullen. Helaas werkte de verdoving niet zo goed en moesten ze me een aantal keer bij verdoven, met als gevolg dat ik nog een aantal uur met een scheve mond rondliep en niet goed kon eten. Voor Dafydd (én jullie) waarschijnlijk een hilarisch beeld 😆

 

Zondagochtend hebben we beneden schoongemaakt en cakejes gebakken. Mijn neef, zijn vrouw en kinderen zouden namelijk bij ons op bezoek komen. Aangezien ze allemaal allergisch zijn voor katten hebben we het huis bekeken en een kopje koffie gedaan en toen snel naar het strand in Wijk aan Zee gereden.

Aan het einde van de middag gingen zij weer richting huis en wij richting Utrecht om bij Youp op bezoek te gaan. Samen hebben we in het Ronald McDonald huis gegeten. Om 21:00 uur waren we thuis en hebben we Ifan snel in bed gelegd. Die was gesloopt na een dag spelen.

Ik ben ’s avonds nog even aan het werk gegaan en dit werd iets later dan gepland 😉

 

Krijg jij ook wel eens zo’n ‘veeg mij maar op’ gevoel als je je man/vriend met je kind(eren) ziet?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: