Trouwen, Video & Vlog

Weekendvlog #14 | Bruiloft en nog meer schilderen!

Een weekend vol fijne dingen! Dafydd en ik waren 7 jaar samen, gingen met z’n drieën naar een bruiloft en hebben zondag het schuurtje opnieuw geschilderd!

 

WIL JE ALS EERSTE MIJN NIEUWE VIDEO’S ZIEN? ABONNEER JE DAN (GRATIS) OP MIJN YOUTUBE KANAAL!

 

Klik hier als je de video niet kan bekijken.

 

Vrijdag werkte ik veel overdag. Ik moest natuurlijk een dagje inhalen nadat ik mijn brakdag op de bank had doorgebracht 😉 ’s Middag kwam Dafydd vroeg van zijn werk thuis zodat we samen even naar de stad konden. Ik moest namelijk nog een panty voor de bruiloft van zaterdag kopen.

Daarna gingen we uit eten bij een wok restaurant. We hebben heerlijk gegeten maar zaten wel propvol!

Zaterdag kwamen mijn ouders Ifan weer terug brengen. ’s Ochtend deden we nog rustig aan. Ontbijten, douchen en vast klaar maken voor de bruiloft. Rond 12 uur kwamen mijn ouders en Ifan bij ons aan. Fijn om mijn mannetje weer te zien! Stiekem mis ik hem dan toch wel een beetje. Zeker het afscheid vind ik lastig, met een brok in m’n keel en een steen op m’n maag zwaai ik hem uit. Gelukkig verdwijnt dit gevoel ook snel weer!

Rond 14:30 uur brachten mijn ouders ons naar de prachtige locatie Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort-Noord. Om vervolgens Ifan weer om 20:00 uur op te halen na het diner. Zo konden wij nog genieten van het feest. Aan het einde van het feest hebben wij om 01:30 uur een taxi richting huis genomen. Bleek dat we onze sleutel ook nog vergeten waren en moesten we mijn vader wakker bellen. Sorry pap!!

De volgende dag begon enigszins brak, maar gelukkig knapte ik snel op en voelde ik me weer prima. ’s Middags heeft Ifan het schuurtje, met water, geschilderd. Hij vond het zo leuk en was er minstens een uur zoet mee (tip!).

Die avond zijn we maar lekker vroeg naar bed gegaan 😉

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: