Video & Vlog

Weekendvlog #1 | Als je nog honger hebt, moet je het tafelkleed maar aflikken!

Voor het eerst een weekvlog online. Zowel de weekvlog als de weekendvlog zijn nu korter en dus meer “watchable”. De weekendvlog bestaat voornamelijk uit Pasen en samen zijn met familie ♥

 

WIL JE ALS EERSTE MIJN NIEUWE VIDEO’S ZIEN? ABONNEER JE DAN (GRATIS) OP MIJN YOUTUBE KANAAL!

Klik hier als je de week vlog niet kan bekijken.

 

Zaterdagochtend hebben Dafydd en Ifan eerst geskyped met Wales en daarna zijn we richting mijn ouders in het zonnige zuiden vertrokken.

Ifan heeft zich vermaakt met het maken van paastekeningen en het schrijven van een paasverhaal.

Zondagochtend was het natuurlijk tijd om paaseieren te zoeken! Na enige tijd had hij alle 20 eieren gevonden en konden we aan het ontbijt. ’s Middags kwamen mijn zusje en haar vriend om gezellig met z’n alle te lunchen.

Verder hebben we eigenlijk niet zoveel gedaan. Gewoon lekker samen zijn en kletsen, heel fijn!

Maandag hielp Ifan Daddy en opa met wat dingen boren en zagen. Timmerde hij zelf ook nog wat dingen in elkaar en was het ’s middags weer tijd om op weg naar huis te gaan.

Thuis aten we soep met een stokbroodje. Niet heel toepasselijk voor een tweede paasdag, maar wel makkelijk en snel. En we hadden de dagen hiervoor al best wel veel gegeten, dus een lichte maaltijd kwam wel goed uit 😉

We speelden, voordat Ifan naar bed ging, nog verstoppertje met z’n alle. En nadat we Ifan naar bed hadden gebracht, ploften we samen op de bak met een kopje koffie en een lekkere serie! We zijn nu bezig met “The Good Wife”, een echte aanrader!

 

Vind jij het fijner nu er twee vlogs, week- en weekendvlog, per week online komen die wat korter zijn? Ik hoor heel graag je mening!

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: