Video & Vlog

Week Vlog #6 | Perspakketjes en een fikse blauwe plek!

In deze week vlog zie je wat wij hebben gedaan tijdens de vakantie. Ik had Ifan belooft dat we een keertje naar de film gingen en we bleven twee nachtjes logeren bij mijn ouders. En toen we weer thuis kwamen lagen er twee perspakketjes op ons te wachten! Al met al hebben we een heerlijke vakantie gehad!

Wil je als eerste mijn nieuwe video’s zien? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal!

 

 

Klik hier als je de week vlog niet kan bekijken.

 

De Lego Batman Movie viel bij de mannen goed in de smaak! Bram vond het wel een beetje spannend en heeft tijdens de film een tijdje bij me op schoot gezeten ♥

 

Ik kreeg de WakaWaka Power+ opgestuurd. Een mooi product met een nog mooiere boodschap!

WakaWaka betekent in het Swahili “helder licht”. WakaWaka is een bedrijf wat sociale missies minstens zo belangrijk vindt als het maken van winst. WakaWaka maakt handige producten op zonne-energie die draagbaar zijn. Heel erg handig als je bijvoorbeeld gaat kamperen of onderweg bent, maar ook noodzakelijk in ontwikkelingslanden. Meer dan een miljard mensen op de wereld beschikken niet tot elektriciteit, maar wel over zonlicht.

“Share the Sun: wanneer je een WakaWaka koopt, help je zonne-energie toegankelijk te maken voor families in gebieden zonder toegang tot elektriciteit.”

’s Avonds voordat Ifan gaat slapen wil hij nog wel eens zelf een boekje lezen. Hij gebruikt hiervoor een zaklamp. De batterijen gaan er hier dus vlot doorheen 😉 Ideaal dus om een zaklamp te hebben die overdag op de vensterbank oplaadt en ’s avonds gewoon weer gebruikt kan worden. Geen gedoe meer met batterijen, beter voor het milieu en daarnaast steun je met de aankoop van een product van WakaWaka ook nog eens families die überhaupt geen elektriciteit hebben, laat staan batterijen.

 

Wij hebben een heerlijk rustige en fijne vakantie gehad. Heerlijk om een weekje je wekker niet te hoeven zetten en ook niet op de tijd hoeft te letten!

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: