Persoonlijk

Wat ik zou doen met een miljoen!

Een miljoen euro, mijn hemel! Ik doe elke maand netjes mee met de Postcode Loterij (écht voor de goede doelen!) en win heus wel eens iets leuks, maar dikke geldbedragen, ho maar!

Wat te doen met een miljoen?

Ten eerste zal Ifan’s spaarrekening zo gespekt worden dat hij zich nooit geen zorgen hoeft te maken over geld. Hij kan gaan studeren wat hij wil (als hij dit wil) en kan daarna een fijn huis kopen en een auto.

Natuurlijk weet ik ook wel dat dit niet de “Pursuit of Happiness” is, maar het maakt het leven wel een stuk makkelijker.

Ik zou mijn moeder, zusje en beste vriendinnen meenemen om eens een middag onbeschoft te gaan winkelen. Kopen wat je wilt kopen en niet op de prijs hoeven letten. Heerlijk lijkt me dat! En voor m’n vader een mooi paar schoenen!

Ik vind het belangrijk dat als jij het goed hebt, je dat deelt met anderen. Daarom zou een deel van het miljoen aan een aantal goede doelen geven. Welke goede doelen weet ik nog niet precies, maar daar kom ik ter zijner tijd vast wel uit!

Dafydd las tijdens het schrijven van dit artikel mee, en voelde zich aardig benadeeld omdat hij waarschijnlijk als laatste op de lijst zou komen. Zelf na de kleine puppy’s. Aangezien we in gemeenschap van goederen zijn getrouwd heb ik maar een half miljoen gewonnen en hij de andere helft… dus volgens mij komt hij niks te kort 😉

Maar vooruit, ik zou met Dafydd samen een mooie nieuwe auto uitzoeken. Zelf zou ik een Fiat 500 kopen. Deze auto wil ik vanaf dat ik mijn rijbewijs heb gehaald en lijkt me fantastisch!

En als laatste zou ik een stuk of 10 vliegtickets kopen voor mijn schoonouders, zodat ze zo vaak als ze willen kunnen komen.

Als allerlaatste zou ik voor mijn ouders een nieuwe auto of caravan kopen. Ze willen dit graag, maar zijn bang dat ze er niet voldoende gebruik van maken.

Ik denk dat ik nu wel door m’n miljoen heen zal zijn! Heerlijk om hierover te dromen, maar waarschijnlijk gaat het nooit gebeuren. Gelukkig zijn we allemaal gezond, hebben we allemaal een dak boven ons hoofd en kunnen we gewoon boodschappen doen, dus hebben we niks om te klagen. Maar toch zou het wel lekker zijn 😉

 

Wat zou jij doen met een miljoen?

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

4 Comments

 • Mariska

  Ik zou het ook delen! Maar niet te veel. Moet nog genoeg overhouden 😛 Zou denk ik een huisje kopen. In Spanje. En dan flink op vakantie ofzo 😛 O ja, m’n studieschuld afbetalen is een goede. En shoppen!
  Mariska onlangs geplaatst…Achter het scherm | Q&A: alle vragen beantwoordMy Profile

  12 augustus 2016 at 09:50 Reply
 • Vlindertje73

  Hoi, dit zou zo maar een invulling kunnen zijn op de schrijfuitdaging van augustus op de site waar ik blog.
  Zie deze: https://yoo.rs/vlindertje73/blog/uitdaging-aan-alle-bloggers-doe-je-mee-1470045176.html

  12 augustus 2016 at 10:34 Reply
 • Vlindertje73

  Oeps sorry verkeerde link. Dit is de juiste: https://yoo.rs/vlindertje73/blog/uitdaging-aan-alle-bloggers-doe-je-mee-1467367539.html Mijn schrijfuitdaging van de maand juli op de site waar ik blog. Elke maand een nieuwe uitdaging.

  12 augustus 2016 at 10:36 Reply
 • sammie

  Heerlijk om te dromen, mooie dingen zou je doen met al het geld. Ik zou voor een mini cooper gaan, zo verliefd op die auto’s 🙂

  12 augustus 2016 at 11:06 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: