Interieur

Interieur Inspiratie | Kleine wasjes, grote wasjes

Een on going story die was, niet mijn meest favoriete bezigheid. Op zich vind ik het wassen zelf niet zo erg, maar vooral het opvouwen van al die wasjes

 

Grote wasjes, kleine wasjes, vooral veel wasjes!

Eigenlijk zou ik zo om de dag de een wasje aan moeten zetten. Maar in de praktijk gebeurd dit vaak toch nét even anders. Als ik dan ’s ochtends mijn laatste schone onderbroek uit de kast pak of mijn laatste paar sokken, denk ik “Sh*t, ik had de was moeten doen!” of als je al je fijne truien/spijkerbroeken/blouses in de was zijn en je niks meer hebt om aan te trekken (kast vol, maar je begrijpt wat ik bedoel 😉 ).

Ik merk ook met twee mannen dat de hoeveelheid was ongelofelijk is. Met name Ifan’s was. Nu het buiten wat natter begint te worden en er op school een zandbak is, neemt de hoeveelheid was alleen maar toe. Als we na school ergens naartoe gaan, moet ‘ie echt een schone broek aan want het kan echt niet

En dan hebben we nog maar één kind. Moet je nagaan als je meer kinderen hebt, wat een ellende!

 

Wasmanden en waszakken

Je stijl je slaapkamer helemaal af en zorgt voor een fijne en comfortabele sfeer. De kinderkamer krijgt een tof design en wordt volgezet met de leukste items. Maar die wasmand is altijd maar een doorn in het oog.

Waarom zou je niet kiezen voor een stijlvolle wasmand of waszak? Ik stuitte op deze beauty’s van Brabantia. De waszak is verkrijgbaar in veel verschillende kleurtjes en lijkt mij perfect passen op de kinderslaapkamer. Ik vind de dubbelen wasmand er handig omdat je hierin eenvoudig kleuren kan scheiden. Ideaal voor op de slaapkamer. Maar de enkele wasmand is ook verkrijgbaar in het mint groen ♡

 

 

Misschien is zo’n mooie waszak of wasmand wel dé motivatie om wat regelmatiger wasjes te draaien in plaats van in één keer alles 😉

 

Hoe vaak was jij, houd jij het wel goed bij?

 

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

You may also like

2 Comments

 • Myrthe

  De was bijhouden is bij mij ook een dingetje. Met name het strijken… ben namelijk wel zo ‘neurotisch’ dat het pas in de kast mag na het strijken. Anders wordt het altijd zo’n rommeltje.

  20 november 2017 at 21:44 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Heel eerlijk, ik strijk bijna niks Ik vind dat echt verschrikkelijk! Maar alles moet wel netjes worden opgevouwen, anders komt het ook de kast niet in 😉

   21 november 2017 at 09:06 Reply

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: