Persoonlijk, Trouwen, Video & Vlog

Het vrijgezellenfeestje van mijn zusje (video)!!

Zaterdag 13 mei was het dan zover, het vrijgezellenfeestje van mijn zusje! We hebben een super leuke dag gehad tot in de vroege ochtend 😮 Ik heb de hele dag gevlogd, dus kijk je mee?

 

Inhoudsopgave

WIL JE ALS EERSTE MIJN NIEUWE VIDEO’S ZIEN? ABONNEER JE DAN (GRATIS) OP MIJN YOUTUBE KANAAL!

 

 

Klik hier als je de video niet kan bekijken.

 

Het vrijgezellenfeestje van mijn zusje (video)!!

 

Overvallen in de IKEA!

We begonnen de dag al vroeg. Om 10:00 uur stond ik op de andere meiden te wachten bij IKEA Eindhoven waar Anne werkt. Hier gingen we haar overvallen. Ze had helemaal niks in de gaten, het was zo grappig en leuk!

We bleven niet in Eindhoven, maar gingen naar Anne’s huis. Dit gaf Anne de kans om zich op te frissen terwijl wij de hapjes voor de High Tea klaar zetten.

 

Het vrijgezellenfeestje van mijn zusje (video)!!

 

High Tea

Tijdens het de High Tea was het tijd om cadeautjes uit te pakken. We hadden allemaal iets voor Anne gekocht wat ons aan haar deed herinneren. Ik kocht bijvoorbeeld een spaarpot, notitieboekjes en deed dit in een tasje van Zeeman. Toen we nog klein waren deed Anne namelijk al het geld wat ze kreeg meteen in haar spaarpot, en dit kwam er onder geen beding uit. Daarnaast lag haar hele kamer vol met ‘opschrijfboekjes’ en losse blaadjes. En het Zeeman tasje kon vroeger volgens Anne echt niet. Hiermee wilde ze absoluut niet gezien worden!

 

Het vrijgezellenfeestje van mijn zusje (video)!!

Het vrijgezellenfeestje van mijn zusje (video)!!

 

Solex rijden en uit eten

Rond 14:00 uur kwam er iemand Solex brommers brengen. Hiermee hebben we een rondje Helmond gedaan. Dit was zo ontzettend leuk! Er zijn veel leuke uitjes in Helmond, maar ik denk dat ik dit toch echt wel het leukste vind! Ondertussen hebben we nog op twee verschillende terrasjes gezeten. Van dat brommeren krijg je uiteraard dorst 😉

Ik had zelf nog nooit op een brommer gereden, laat staan een Solex. Maar het ging verbazingwekkend goed! Ik ben altijd bang dat ik degene ben die op z’n plaat gaat met zo’n ding 😆 Heel Helmond doorgereden zonder te vallen, een pluim voor mij!

We moesten nog haast maken om op tijd weer terug te zijn, want om 17:30 uur werden we alweer verwacht bij het restaurant Van B in Aarle-Rixtel. We kregen het proefmenu. Heel erg lekker, maar neem er wel de tijd voor (en eet van tevoren niet teveel 😉 ).

 

Het vrijgezellenfeestje van mijn zusje (video)!!

Het vrijgezellenfeestje van mijn zusje (video)!!

 

The Dirty Daddies

Rond 21:30 uur vertrokken we weer richting Anne om nog snel even op te frissen en door te gaan naar de kroeg. We werden gebracht naar Boxmeer en waren aanwezig bij een optreden van The Dirty Daddies. Heel eerlijk, niet helemaal mijn ding, maar zeker wel leuk!

Het tot diep in de nacht in de kroeg staan met allemaal zwetende en laveloze mensen is gewoon niet meer zo mijn ding. Noem me oud, noem me een moeke, maar ik heb die tijd wel gehad 😉

En tot overmaat van ramp vielen er nog een stel lompe boeren bovenop mijn voet en heb ik mijn teen gekneusd. Vanaf 01:00 uur heb ik dus op een bankje toegekeken 😔

Om 03:15 uur werden we door de taxi opgehaald en afgezet bij Anne’s huis. Omdat ik nauwelijks iets had gedronken en graag naar mijn ouders terug wilden omdat we daar logeerden, heb ik Anne’s auto genomen en ben ik daar naartoe gereden. Het was de dag erna, of eigenlijk die dag, Moederdag en wilde graag wakker worden samen met Ifan. Uiteindelijk stapte ik klokslag 05:00 uur binnen bij mijn ouders, sliep ik rond 06:00 uur en stond ik er om 08:30 uur weer naast! Maar wel met een heerlijk ontbijtje en prachtige cadeaus!

We hebben een super leuke dag gehad en ik denk dat Anne het ook een top feestje vond!

 

Hoe was jouw vrijgezellenfeestje?

 

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: