Lifestyle

Lovely Favorites December | Nerf, Vondels & Filorga

December is nog niet voorbij, maar toch wil ik je mijn favoriete items van de afgelopen maand al laten zien. December is voor ons een echte feestmaand. We zijn helemaal in de party-sfeer dus zo ook deze Lovely Favorites 🥳 Van Vondels tot Nerf en Filorga!

Filorga NCEF-Night Mask en make-up

NCEF-Night Mask

Een hele tijd geleden kreeg ik de nachtcrème van Filorga opgestuurd. Het is eigenlijk een combinatie tussen een nachtcrème en een masker. Het heet dan ook het NCEF-night mask.

Het masker heeft een verfrissende gel textuur dat mega snel intrekt. Je huid voelt heel zacht en gehydrateerd na het aanbrengen. Het masker vlekt niet op je beddengoed.

Na een nachtje slapen lijkt het alsof je een hele week minstens 8 uur per nacht hebt gehad! Ik verbaasde me over de (snelle) resultaten. Je huid is super zacht, gehydrateerd en ziet er fris en stralend uit!

Filorga Make-up

Aangezien ik groot fan ben van de huidverzorging van Filorga, was ik ook erg benieuwd naar de make-up! Ik heb de foundation, poeder en primer uitgeprobeerd.

De foundation is wat aan de lichte kant voor mij, maar zo in de winter is dit niet zo erg en kom ik er wel mee weg. Ik breng de foundation aan met een beauty blender. De foundation blend onwijs makkelijk in de huid en heeft een medium dekking bij een laagje. Hij blijft de hele dag mooi zitten en voelt licht aan.

De poeder is wit/transparant. Je hebt maar een klein beetje nodig om je foundation te setten en om je gezicht te matteren. Ik vind het echt een heel fijne poeder die je gezicht goed mat houdt door de dag heen!

De primer voelt heerlijk aan op je gezicht. De textuur is lekker romig waardoor je hem makkelijk verdeelt over je gezicht. Ik doe dit altijd met mijn handen. De primer legt een flinterdun laagje op je gezicht wat ervoor zorgt dat je make-up beter blijft zitten en dat je huid onder de make-up gehydrateerd blijft. Voor mijn droge winterhuid een absolute musthave!

Regenlaarzen van Aigle

De R zit weer in de maand, dus dat betekent naast griep ook weer een hoop regen. Deze regenlaarsjes van Aigle zijn geweldig! Zijn zijn wat minder wijd bij de kuiten waardoor ze mooi aansluiten en goed aan de voet blijven zitten.

Ifan (én ik!) zijn er ontzettend blij! En nu lekker springen in die plassen 🙈

Ifan’s verjaardagstaart van Chell’s Bakery

Een collega had een taart voor haar dochter’s verjaardag laten maken. Ik was zo onder de indruk dat ik besloot dat ik voor Ifan’s verjaardag ook zo’n prachtige taart wilde.

Ik vond Chell’s Bakery op Instagram. Haar creaties zagen er op de foto’s fantastisch uit en als ik mijn collega mag geloven smaken ze minstens zo lekker!

Na wat speuren op Pinterest kwam ik de taart tegen die ik graag wilde. De voorbeelden zette ik door naar Chacelle. Zij ging hiermee aan de slag.

Zondag 2 december hebben we de taart opgehaald. Hij was echt fantastisch en precies zoals ik graag wilde. Ze had er zelfs wat persoonlijke noten aan toegevoegd voor Ifan. Naast dat ‘ie er prachtig uitzag, was hij ook echt hééééééérlijk 🤤

Nerf Laser Ops Pro Alphapoint

Ifan is enorm verwend door Sinterklaas met o.a. deze Nerf blasters! Ifan kreeg de Nerf Laser Ops Pro Alphapoint blasters. Dit zijn blasters die geen pijltjes schieten maar met laserstralen. Niks engs of gevaarlijks hoor 😉 Het scheelt enorm in het rapen (én kopen!) van pijltjes! Heeft de Sint ook nog aan mama en daddy gedacht 😂

Met deze nieuwe blasters kan je tegen elkaar spelen, maar kan je ook alleen spelen door middel van een app op je telefoon. Deze kan je met een opzetstukje aan de voorkant van de blaster bevestigen. De telefoon wordt via een bluetooth verbinding gekoppeld aan de blaster.

Wij vinden het fantastisch werken en zijn er heel blij mee. Het leuke ervan is ook dat je tegen elkaar kan strijden. Met de Nerf blasters met pijltjes moet je toch wat voorzichtig zijn en kunnen de pijltjes soms best hard aankomen. Dat heb je met de Laser Ops Pro niet!

Kerstballen van Vondels Amsterdam

Vorig jaar kreeg ik een van deze prachtige ballen. Nou ja, ballen zijn het niet echt 😉 De meest uiteenlopende figuren en voorwerpen in de vorm van een kerstbal. Ik ben wel van een bonte boom en de kerstballen van Vondels Amsterdam lenen zich hier perfect voor!

De ben de trotse eigenaar van een ‘coffee to go’ mok, rode lippen en een zonnebril. Ieder jaar breid ik mijn collectie weer een beetje verder uit! Ook heel leuk om als cadeautje te geven 🙂

Land van Ulvend Begijnhof in Teuven

Eind november gingen we een nachtje met mijn ouders, zusje, zwager en nichtje weg. Op zaterdagochtend reden we richting Teuven in België, net over de grens.

Het Begijnhof ligt gelegen achter het huis van de eigenaren. Omdat we met z’n 8-en waren mochten we in het huisje met 8 slaapkamer verblijven. Ik kon de sleutel bij de eigenaresse ophalen en zij liet me het huisje zien.

Het huisje zag er brandschoon uit. Er was een uitgebreid assortiment aan servies en ander keukengerei. Bij iedere slaapkamer was een eigen badkamer met toilet of los toilet aanwezig. Ideaal dus!

Buiten is er een groot grasveld waar de kinderen heerlijk op kunnen voetballen. Er is een jeu de bolles baan en er staat een klimtoestel voor de kleinere kids. Helaas liet bij ons het weer het niet echt toe om lekker naar buiten te gaan.

Wij hebben daar samen Sinterklaas gevierd en ’s avonds lekker met z’n alle gegeten. Doordat er zoveel ruimte was kon Lexie’s campingbedje gemakkelijk ergens staan.

We hebben echt twee heel fijne dagen gehad!

Wat zijn jouw favorites deze maand?

Veel liefs,
Charlotte 💖

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: