Mama & Kids, Travel, Video & Vlog

Vlog | Wales en Legoland Windsor!

De vakantie lijkt alweer lang geleden! Door de drukte van afgelopen weken ben ik er nu pas aan toegekomen om onze vakantievlogs te editten. Kijk je mee naar onze vakantie in het prachtige Wales en de dagen dat wij in Legoland Windsor waren?

Wales

Zoals je misschien wel weet gaan wij vaak met de auto naar Wales. Ik rijd het eerste stuk naar Calais, daar nemen we de trein en zijn 35 minuten later alweer op Britse bodem! Dafydd rijdt vervolgens het langste stuk naar zijn ouders.

In deze vlog zie je wat meer van het Welsh landschap. De prachtige natuur, de groene bergen en het eindeloze uitzicht!

Wij waren van dinsdag 15 augustus tot woensdag 23 augustus bij mijn schoonouders.

 

Klik hier als je de video niet kan bekijken

 

Legoland Windsor

Op woensdagochtend vertrokken we bij mijn schoonouders richting Windsor. Dit wist Ifan alleen niet. We hebben het hem heel bewust niet verteld, omdat we anders bang waren dat hij er constant om zou vragen en minder zou genieten bij zijn oma en opa (mamgu en tadcu).

Zo’n 10 minuten voordat we er waren hebben we het aan Ifan verteld. Dat was zo’n leuk moment! We zijn van woensdag 23 augustus t/m vrijdag 25 augustus in Legoland Windsor geweest.

We hebben echt een fantastische tijd gehad. Ten eerste is het hele park zo mooi en is er overal zo goed over nagedacht! De kamers in het hotel waren super. Er was voor de kinderen een aparte ruimte waar een bed én televisie stond. Zo sliep Ifan toch bij ons op de kamer, maar ook wel weer een beetje apart.

De attracties waren ook erg leuk. De wachtrijen voor de populaire attracties zijn lang, maar volgens mij is dat in elk pretpark waar je in de zomer naartoe gaat wel. Er was wel een mogelijkheid om een een q-bot te kopen (hiermee mag je meteen doorlopen), maar deze waren belachelijk duur en zagen we daar het nut niet zo van in. Je kon namelijk maar één attractie per keer reserveren.

Op vrijdag vertrokken we aan het einde van de middag weer richting de trein in Folkestone. En kwamen om 3:15 uur weer thuis aan!

 

Klik hier als je de video niet kan bekijken

 

Zijn jullie al eens in Legoland Windsor, of ergens anders, geweest?

 

Handtekening Charlotte

You may also like

1 Comment

  • ZieZo Marokko, een uitje in de kerstvakantie! | Lovely Charlotte

    […] zoeken we naar Yousefs plaatjes. We leren over de Koran, over de muziek, de opa van Yousef, over de LEGO blokken met Arabische teksten. De jongens zien de overeenkomsten en omarmen de verschillen, ze zijn […]

    24 december 2017 at 16:01 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: