Persoonlijk

Vandaag ben ik dankbaar

Dankbaar

Met kerst zijn we ieder jaar met het hele gezin samen. Of dit nu in Haarlem, Brabant of Wales is, ik geniet ontzettend van het samenzijn. Ieder jaar realiseer ik me ook weer opnieuw hoe dankbaar ik ben voor de dingen die ik heb en mag doen.

Ik neem het stokje over van Marijke van Mama’s met thee.

Ik ben dankbaar voor..

Mijn zoon Ifan, he makes me happy when skies are grey. Het is de liefste, leukste, knapste en het meest fantastische kind wat er op deze aardbol rondloopt. Ieder dag groeit mijn hart weer een stukje verder met de liefde die ik voor hem voel. Ik geniet met volle teugen van mijn boefie en vind het dan ook best wel spannend dat hij in januari voor het eerst naar school gaat. 

 

Mijn lieve man Dafydd, hij snapt me en houdt van me om wie ik ben. Bij hem kan ik mezelf zijn, van fantastische huisvrouw tot emotionele dwingende trut. We liggen op één lijn wat betreft de opvoeding van Ifan. We zijn het niet altijd met elkaar eens, maar we kunnen (uiteindelijk) wél met elkaar erover praten en tot een oplossing komen. Zelfs na 5 jaar krijg ik nog kriebels in m’n buik als ik hem zie.

Het is de allerbeste daddy voor Ifan die ik voor hem zou kunnen wensen. Dafydd heeft engelengeduld met Ifan. Kan uren met hem op de grond spelen en neemt hem overal mee naartoe.

 

Mijn fantastische ouders en zus, eigen haard is goud waard. Ik kom uit een hecht en liefdevol gezin. Ik kan kan altijd op ’n ouders en zusje terugvallen. Ze steunen me in alles wat ik doen, geven (soms ongevraagd) advies en staan voor ons klaar. Het is ook zo intens mooi om te zien hoeveel liefde er is voor Ifan. Ik kan me geen betere opa, oma en tante voorstellen.

 

Mijn fijne vrienden en vriendinnen, wat is het fijn om een aantal mensen in je leven te hebben waarbij je je verhaal kwijt kan en die naar je luisteren. Maar ook om gewoon lekker te kletsen, lachen en wijntjes mee te drinken. Stuk voor stuk zijn het toppers!

 

Mijn goede gezondheid, ik weet dat dit niet vanzelfsprekend is en daarom ben ik er ook dankbaar voor. Ik vind het belangrijk om fit te blijven dus ik sport twee keer in de week en probeer zo gezond mogelijk te eten.

 

Lovely Charlotte, en alle leuke dingen het me heeft gebracht. Ik ben beter geworden in het schrijven van teksten. Ik heb HTML, en andere computertermen, leren kennen en begrijpen. Mijn interesse voor fotografie is gegroeid. Ik heb nieuwe mensen ontmoet. Ik ben uitgenodigd op leuke evenementen en heb leuke producten opgestuurd gekregen.

 

Mijn bevoorrechte positie om te doen wat ik leuk vind, voor de klas staan. Maar daarnaast ook thuis kunnen zijn voor Ifan en een eigen website bijhouden. De combinatie van deze dingen vind ik erg fijn. Ik sta zo nu en dan lekker voor de klas, het blijft toch mijn grootste passie. Daarnaast kan ik Ifan naar school brengen en ook weer ophalen. Iets wat mijn moeder vroeger ook altijd heeft gedaan en wat ik (nu pas) erg waardeer. En dan als Ifan op straks op school zit of, zoals voorheen, naar het kinderdagverblijf was, lekker werken aan mijn website.

Ons app groepje werd het idee geopperd om dit artikel te maken. Ik ben dankbaar voor deze meiden. Het is fijn om gelijkgestemde hebben en die ook nog eens in de buurt wonen. Geeft toch een soort van dichtbij gevoel 🙂

Lori en Marguerita en Marijke hebben dit artikel al geschreven. En vergeet ook de andere dames van de whats’s app groep niet: Sonja, Mariska, Marije, Marike, Nanouk,Dhini,Eva en Karin. Ik hoop dat ik jullie ook heb kunnen aanmoedigen om dit artikel te schrijven.

Waar ben jij dankbaar voor?

 

 

You may also like

5 Comments

 • Tips voor Papa's

  Met zulke mooie en lieve mensen om je heen mag je zeker dankbaar zijn, mooi geschreven.
  Ik werd laatst door iemand op de radio ook geïnspireerd om dankbaarheid uit te spreken; het schijnt je een maand lang een extra gelukkig gevoel te geven! Ik schreef een brief aan mijn vrouw waarin ik vertelde hoe dankbaar ik haar was voor alle kleine en grote dingen die ze doet en is. Het werd een emotioneel gebeuren .
  Geef de mensen om je heen nog maar wat extra liefde met de feestdagen en geniet er vooral van!

  25 december 2015 at 07:43 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Dankjewel, wat een lief compliment!
   Ik vind het fijn om aan de mensen van wie ik hou af en toe even extra te vertellen hoe belangrijk ze voor me zijn. Dat hebben ze wel verdient!
   Wat mooi een brief aan je vrouw, daar zal ze vast erg blij mee zijn geweest!
   Fijne dagen, liefs

   25 december 2015 at 08:40 Reply
  • Lori

   Wat mooi van die brief! Ik kreeg er met kerstavond één van mijn man. Dat betekent zoveel. Meer dan de aller grootste en duurste cadeaus.
   @Charlotte fijn dat je die vrienden en familie hebt om dankbaar voor te zijn. Mooi om bij stil te staan he. Liefs X
   Lori onlangs geplaatst…De (20)15 meest spraakmakende artikelenMy Profile

   28 december 2015 at 22:50 Reply
 • Karin

  Wat een mooie woorden 🙂

  29 december 2015 at 20:22 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: