(Kids) Fashion, Mama & Kids

Twinning is winning | ook voor jongensmoeders!

Twinning, iets wat je de laatste jaren steeds meer hoort en vooral veel ziet bij moeders en dochters. Helaas zijn er voor moeders met zonen weinig twinning outfits of accessoires te vinden. Goed nieuws want ik heb namelijk iets gevonden waardoor jongensmoeders ook mee kunnen doen aan de twinning hype!

Inhoudsopgave

Zonen vs. dochters

Ik ken natuurlijk alleen maar één kant van het verhaal aangezien ik alleen een zoon heb. Maar sinds kort ben ik ook super trotse tante van een prachtig nichtje Lexie dus kan ik enigszins meepraten over meisjes-dingen 😉

Welke kinderkledingwinkel je ook binnen stapt, je wordt overspoelt door alle schattige, stoere en lieve meisjeskleding. Dit beslaat zo’n driekwart van de winkel. De jongenskleding is daarentegen een beetje weggestopt in een verdomde hoekje. Er zijn voor jongens ook minder verschillende soorten  kledingstukken, maar toch blijft het voor de jongensmoeders onder ons jammer.

Mini Me

Ik vind het dus oprecht heel leuk om moeders en dochters met matching outfits te zien. Niet een all-over matchy outfits, maar wel met bijvoorbeeld dezelfde trui, schoenen of jas. Er zijn een hoop merken die dit tegenwoordig een mini me collecties uitbrengen om zo mee te kunnen doen met de twinning hype, want twinning is winning!

Helaas is er hier voor moeders met zonen weinig. Uiteraard zou je dezelfde trui als je zoon kunnen kopen, maar dan blijft het vaak bij een basic sweater aangezien er niet veel meer matching te krijgen is.

Twinning voor jongensmoeders

Maar ik ben erachter gekomen dat twinnen voor jongensmoeders dus wel degelijk kan! Er zijn een aantal merken die heel leuke matching outfit maken die zowel voor jongens en meisjes geschikt zijn. New Balance is hier een voorbeeld van. Zij hebben onwijs hippe sneakers die zowel moeder, vader als kinderen gedragen kunnen worden en zelfs allemaal matchy matchy 😉 Twinning met het hele gezin!

Ik vind het design van de sneakers erg mooi. Ze zijn hip, maar toch klassiek. Daarnaast kan je met het hele gezin (ongeveer) dezelfde sneaker dragen. Er is ongelofelijk veel variatie in model en kleur, dus is er altijd voor ieder wat wils. De sneakers zijn de perfecte combinatie tussen stijl en comfort.

Mijn favoriete twintig New Balance modellen (eerste schoen is het damesmodel, tweede is de kinderschoen)

New Balance 373 – tan
New Balance 574 – groen
New Balance 500 – nude

Twinning is hot! Wat vind jij van de twinning hype?

Lots of Love,
Charlotte ❤️

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

You may also like

1 Comment

  • De Mommy Musthaves van Mirjam | Lovely Charlotte

    […] te hoge bloeddruk moest ik 2 nachten blijven. En onder invloed van hormonen vond ik natuurlijk de kleding die vriendlief mee had genomen van thuis net niet […]

    4 februari 2019 at 20:02 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: