Me Time, Persoonlijk

TV-Programma’s waar ik aan zou willen meedoen!

Ieder zijn ding, maar ik ben gek op spel tv-programma’s! Het liefste een waar liegen en bedriegen de boventoon voert. Niet dat ik dat nou zo goed kan en een stalen pokerface heb, maar toch…

Een tv-programma waar ik wel eens aan mee zou willen doen is dan ook “Wie is de mol?”. Het lijkt me ontzettend leuk om dingen te moeten verbergen, complotten te moeten smeden en je anders voor te moeten doen als wie je bent. Of ik er ook echt goed in zou zijn en er niet naar de eerste ronde uit zou liggen valt over te twisten 😉

Een ander programma wat me heel leuk lijkt is Miljoenenjacht. Niet zozeer om het geld wat je kan winnen (is natuurlijk een leuke bijkomstigheid) maar de spanning van het openmaken van de koffertjes, het bod van de bank en het drukken op de knop. Maar dan wel onder de voorwaarde dat Dafydd in het publiek zou zitten om me te helpen. Hij is ontzettend goed in het uitrekenen welke bod de bank gaat doen en wanneer je moet stoppen, kansberekening dus!

Eigenlijk durf ik het niet hardop te zeggen, maar ik doe het toch. Het lijkt me fan-tas-tisch om een keer mee te doen aan Idols of The Voice of een dergelijk programma. Ik zing ontzettend graag en denk dat ik het ook best wel een beetje kan. Ik denk niet dat ik zo’n ontzettend flop zou zijn die zo vals zingt dat de ramen aan diggelen vallen (helaas, helaas 😉 ). Dit vind ik trouwens wel de leukste afleveringen om naar te kijken. Ik weet dat het niet echt heel aardig is, maar ik snap echt niet dat er mensen zijn die zelf, of ouders, vrienden etc., niet horen dat ze zo slecht zingen. Maar dat ter zijde. Ik ga niet meedoen aan een talentenjacht, wat nou als ik wél doorbreek. Dan zit je an zo’n wurgcontract vast en zie je je gezin amper. Nee, mij niet gezien!

 

Aan welke tv-programma’s zou jij wel eens mee willen doen?

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

2 Comments

 • Mariska

  Elk programma waar je geld kan winnen vind ik goed 😛 Wie is de mol lijkt me zo gaaf! Niet om het geld, gewoon om het spel en de plekken waar ze heen gaan, geweldig.
  Mariska onlangs geplaatst…Achter het scherm | Spannende dingen + Q&A!My Profile

  5 augustus 2016 at 20:48 Reply
 • Heidi

  Wat lijk me dat super leuk

  5 augustus 2016 at 21:50 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: