Trouwen

Trouwvideo | 24-05-2014 | 4 jaar getrouwd!

24 mei is voor mij een bijzondere datum. Vier jaar geleden hebben Dafydd en ik op deze dag het ja-woord aan elkaar gegeven. We hebben belooft elkaar te steunen in voor- en tegenspoed en voor altijd bij elkaar te blijven. En onze allerliefste Ifan heeft ons huwelijk bezegeld. In onze trouwvideo kan je dit allemaal zien, kijk je mee?

24 mei 2014

De avond van tevoren heeft Dafydd in een hotel geslapen, traditiegetrouw. Hij wilde deze traditie graag in stand houden en ik vond het ook prima. Het heeft wel iets romantisch. Mijn ouders, zusje en zwager bleven in ons huis bij mij slapen en Dafydd sliep in hetzelfde hotel als zijn ouders.

De dag begon vroeg met make-up en haar, ook stond daar al meteen de videograaf Kas van Diepen op de stoep. Hij heeft op een geweldige manier onze dag vastgelegd. Wij hebben dit als cadeau gekregen van mijn vriendinnen. Een van de mooiste cadeaus die je kan krijgen als je gaat trouwen, als je het mij vraagt.

 

De trouwvideo

Het is zo dierbaar en bijzonder om deze dag nog een keer te kunnen beleven door middel van een trouwvideo. Iedere keer als ik ernaar kijk ben ik weer even terug op deze perfecte dag. We hebben zo ontzettend genoten en dat kan je terugzien in de video. Kas heeft de dingen zo goed, met oog voor detail en precies de belangrijke momenten weten vast te leggen. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze mooie trouwvideo!

 

Nu zijn jullie natuurlijk heel benieuwd naar de video 😉 Dit is de teaser van de hele video, daarom duurt de video ook maar zo kort. De lange versie duurt 11 minuten. De teaser laat wel alles zien van de hele dag!

 

 

Ben jij getrouwd?

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

BewarenBewaren

BewarenBewaren

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: