Speelgoed

Ifan’s favoriet | Transformers Power Charge BumbleBee

Ifan’s favoriet, maar stiekem ook die van zijn vader. Toen Ifan voor het eerst een de Transformers kreeg was de reactie van Dafydd minstens zo enthousiast. Na de 1-stap en 2-stap Transformers, hebben we nu Power Charge BumbleBee die in 17 stappen te veranderen is.

Wat zijn Transformers?

Transformers zijn buitenaardse robot’s die kunnen veranderen in een minder opvallende vorm zoals een voertuig, dier of machine. Hierdoor komen ze aan hun bijnaam Robots in Disguise. De planeet waar de Transformers vandaan komen is Cybertron. 

De Transformers zijn verdeelt in twee groepen. De heldhaftige Autobots, zij worden geleid door Optimus Prime. En de kwaadaardige Decepticons, die geleid worden door Megatron.

Afbeelding via Shutterstock

Transformers speelgoed

Toen Dafydd klein was had hij al speelgoed van Transformers. Er was toen eveneens een tv-serie van de Transformers te zien. De Transformers van toen waren vrij eenvoudig. Nu zie je steeds meer geavanceerder speelgoed. 

Daar komt ook bij kijken dat het speelgoed moeilijker van vorm te veranderen is en meer gedetailleerde kenmerken krijgt.

Power Charge BumbleBee

“Zelfs de fitste Autobots hebben soms geen kracht meer. Help mij door mijn Power Charge op gang te brengen. Draai er een keer goed hard aan en ik zal je vertellen wat ik kan. Bedankt voor je hulp!

BumbleBee is na Optimus Prime een van de leiders van de Autobots. Hij verandert van robot naar een auto. De Power Charge BumbleBee verandert in een Volkswagen Kever en heeft een officiële Volkswagen licentie!

Als je aan de Power Charge op de robot’s borst draait vertelt hij je van alles over zichzelf. Als hij is omgebouwd tot auto maakt hij levensechte geluiden als je met hem gaat racen! BumbleBee heeft een speciaal gevechtsmasker en een zwaard wat in- en uit te schuiven is. 

In 17 stappen verbouw je BumbleBee naar een coole Volkswagen Kever. Wij hebben het een aantal pogingen gegeven maar vonden het erg lastig. Ifan had hem in een paar minuten omgebouwd. Waarschijnlijk denken wij er té moeilijk over na of is hij gewoon veel slimmer dan wij 😉

Ifan (én zijn vader) is gek op Transformers. De Power Charge BumbleBee is een mooie uitbreiding op zijn verzameling!

De Transformers Power Charge BumbleBee is voor kinderen vanaf 6 jaar leuk om mee te spelen. Het bevat best wat kleine en fragiele onderdelen dus voor veel jongere kinderen zou ik hem niet aan raden. Zeker aangezien hij redelijk complex is om te veranderen van vorm.

Transformers BumbleBee Power Charge is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com voor € 45,95

Veel liefs,
Charlotte ❤️

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

You may also like

1 Comment

 • Will Langenberg

  Ik denk dat mijn kleinzoon een gat in de lucht zou springen van blijdschap als hij deze volkswagen Kever Robot zou krijgen op zijn verjaardag.
  Even kijken bij Bol.com.

  23 november 2018 at 23:00 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: