(Kids) Fashion

To sneaker of not to sneaker?

Nieuwe schoenen, wie heeft er nou geen nieuwe schoenen nodig?! Schoenen passen altijd en daarnaast kunnen ze mij zo’n fijn gevoel geven.

Ik kan, met de verkeerde schoenen aan, me de hele dag niet helemaal oké voelen. Maar aan de andere kant, kan ik mij met de juiste schoenen aan super sexy en goed voelen. Ze kunnen een outfit afmaken of een simpele outfit juist oppimpen.

Geen sneaker meisje

Ik ben eigenlijk helemaal geen sneaker meisje. Ik voelde me altijd zo lomp in sneakers. Ballerina’s of dames loafers met een puntige neus zijn veel meer mijn stijl. De prachtige Paul Green loafers zijn een goed voorbeeld van mijn perfecte schoenen!

Sinds een paar jaar ben ik wel sneakers gaan dragen. Ik begon met een paar roze lage sneakers met linten als veters. Deze voelde heel vrouwelijk waardoor ik me niet zo lomp voelde. Toen heb ik een paar witte met luipaard achterkant gekocht. Ik merkte dat met mijn werk als leerkracht in het basisonderwijs, het toch wel heel fijn is als je goede en comfortabele schoenen draagt. Je staat en loop de hele dag, dus dan moet je wel iets aan je voeten hebben dat voldoende steun geeft. Regelmatig ben ik met pijnlijke voeten thuis gekomen na een dagje werken en ik was dat aardig beu. Op een gegeven moment ga je toch kiezen voor comfort. Gelukkig zijn sneakers heel hip en stijlvol dus gaat dat hand in hand!

Misschien toch wel een sneaker fan?

Van Omoda mocht ik een paar nieuwe schoenen uit de webshop uitzoeken. Ik koos voor opvallende sneakers van Maison Scotch. Ik ging, voor mijn doen, best wel ‘out-of-the-box’ 😉

De sneakers zitten heerlijk! Ze hebben een heel zacht voetenbad waardoor het lijkt alsof je op kussentjes loopt. Ideaal als je de hele dag loopt/staat. Daarnaast vind ik de kleuren van de sneakers echt fantastisch. Die zijn dan wel weer helemaal in mijn straatje.

Inmiddels heb ik ze al een aantal keer gedragen en krijg ik veel complimenten! Misschien ben ik dan langzaam aan toch een sneaker fan aan het worden!

En jij, ben jij fan van sneakers?

Liefs, Charlotte 💕

You may also like

2 Comments

 • Heidi

  • Ik zelf doe niet echt veel sneakers aan.
  • Ik hou vooral van schoenen met een hakje.
  Heidi onlangs geplaatst…Nieuwe muziek op mijn Ipod.My Profile

  25 oktober 2020 at 19:18 Reply
 • Want schoenen altijd passen! | Charlotte Evans

  […] vind ik zelf ook niet meer bij mijn leeftijd passen of vind ik gewoon niks. Ik heb ook een echt een eigen stijl ontwikkeld waar ik me prettig bij voel. Ik heb ook niet meer het idee dat ik mee moet doen met […]

  1 januari 2023 at 17:24 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: