Beauty

Tip voor alle mannen | s.Oliver for her

Weet je wat ik nou zo fijn vind? Zomaar een heel lief cadeautje krijgen van je man. Iets wat hij zelf heeft uitgezocht en er dus moeite voor heeft gedaan. En ja mannen, ik weet dat jullie daar geen tijd voor hebben. Daarom help ik jullie een handje!

Vorige week was ik namens Beauty Unboxing aanwezig bij de lancering van de s.Oliver for her & him frangrances. Een erg leuk evenement op een prachtige locatie, Hotel The Dylan in Amsterdam op de Keizersgracht. De ruimte waar de presentatie werd gegeven was ontzettend sfeervol en versierd met de mooiste bloemen creaties.

s.Oliver for her & him fragrances

s.Oliver for her & him fragrances

s.Oliver for her & him fragrances

S. Oliver heeft een parfum voor zowel dames als voor heren ontwikkeld. De geur voor haar bestaat uit roze peper, lychee en bergamot. Het heeft een hart van rozen, pioen rozen en magnolia en een basis van iris, musk en amber.

De heren geur bestaat uit appel, thee en roze peper. Heeft een hart van rozemarijn, geranium en viool en een basis van tonkabonen, musk en mos.

Door middel van geuren creëer je herinneringen. Wat is er dan beter om je geliefde een lekker parfum te geven? Dit is de gedachte achter deze nieuwe geuren van s.Oliver.

s.Oliver for her

Eau de Parfum, 30 ml, € 23,95
Eau de Toilette, 30 ml, € 19,95
Eau de Toilette, 50 ml, € 28,95

Luxury Shower Gel, 150 ml, € 10,95
Luxury Body Lotion, 150 ml, € 10,95
Deodorant, 75 ml, € 11,95

s.Oliver for him

Eau de Toilette, 30 ml, € 19,95
Eau de Toilette, 50 ml, € 28,95

After Shave Lotion, 50 ml, € 19,95
Deodorant Spray, 150 ml, € 11,95
Shower Gel&Shampoo, 150 ml € 9,95

De geuren zijn verkrijgbaar bij verschillende warenhuizen en online op de website van s.Oliver.

s.Oliver for her & him fragrances

Dus mannen, klik even snel door en bestel deze heerlijke en betaalbare geur voor je lief en make her day! Trust me, ze zal ontzettend blij met je zijn 😀 (en koop er ook nog even een bosje rozen bij als je echt je best wilt doen 😉 )

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: