Me Time, Persoonlijk

Tijd voor elkaar | Date Night!

Oppas, check! Eten voor Ifan en oppas, check! Goede outfit en make-up, check! Man aan m’n arm, check! Tijd voor Date Night!!!

Een datenight plannen

Plannen, plannen, plannen. Vroeger ging we nog wel eens spontaan uit eten omdat we geen zin hadden om te koken, dat kan nu niet meer. Helemaal niet erg, dat maakt je (geplande) date alleen maar leuker! Je hebt iets om naar uit te kijken, om je op te verheugen 🙂

We wilden allebei graag uit eten en daarna lekker naar de film, maar we hadden geen zin om snel het eten naar binnen te werken omdat we anders de film niet zouden halen (been there, done that…).

In Haarlem hebben ze bij de bioscoop niet heel goed nagedacht over de tijden van de films, het was of net te vroeg of pas om 22:30 uur. Nou dat red ik (tegenwoordig) niet hoor, dan lig ik halverwege al in diepe slaap in de bioscoop 😉 (soms voel ik me ineens zo oud, pfff!)

 

Uit eten en naar de film

We besloten om naar Beverwijk te gaan. Eerst zijn we gaan eten bij Ome Pietje. Het idee is een soort tapas maar dan net even wat grotere porties, ongeveer het formaat van een voorgerecht. Zo kan je een aantal verschillende dingen proeven.

Als voorafje hadden we brood met aioli en pesto en een plankje met hammen. Wij kozen in de eerste ronde voor de carpaccio en de pulled pork. In de tweede ronde werden het de gebakken coquilles en de huisgemaakte mini loempia’s.

En natuurlijk hebben we ook nog een dessert genomen. Ging nog maar net 😉 maar kon het gewoon niet afslaan! Dit was de huisgemaakte lemon cheesecake en de chocolate fudge brownie. We hebben echt heerlijk gegeten, ook erg goede wijn trouwens (misschien wel net zo belangrijk!).

Hierna zijn we naar de film Gooische Vrouwen 2 geweest. Heerlijke film! Dafydd vond hem ook erg leuk 🙂
Ik zal niet teveel verklappen voor degene die hem nog niet hebben gezien, maar ik verwachten een heel andere film door de voorstukjes die ik op tv had gezien. Voor mij positief!

Na de film lekker naar huis, oppas ook weer naar huis en wij lekker ons bedje in. Onze bedtijd was allang geweest 😉

 

Wat doen jullie met Date Night, wat vinden jullie leuk om te doen? Laat het me weten!

Liefs, Charlotte ♥

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: