Mama & Kids, Persoonlijk, Tags, Zwangerschap

Terug kijkend op 2015, jaar in vogelvlucht

Terug kijkend op 2015

De leuke Sanne van La Viesagista heeft een fijne tag bedacht, de ‘jaar in vogelvlucht’ TAG.

Het leek me leuk om een terugblik op 2015 te werpen. Het was een bewogen jaar met veel ups en downs. Ik vind het fijn om aan de warme momenten terug te denken en toch ook nog even stil te staan bij de minder leuke, verdrietige momenten van het afgelopen jaar.

Ik kijk met een trots gevoel terug op.. dat ik de stap heb gezet om te stoppen met mijn parttime baan en me weer volledig te storten op het onderwijs. Ik heb, vooral in het najaar, al meerdere malen voor de klas gestaan en dit beviel me ontzettend goed. Met als hoogtepunt een kerstdiner organiseren voor een groep waar ik nog maar één keer eerder had gestaan. Het verliep heel gezellig en goed. Achteraf kreeg ik ontzettend mooie en leuke complimenten van ouders, collega’s en de directeur.

Ik kijk ook met een trots gevoel terug op mijn zusje die haar opleiding aan de Jan des Bouvrie academie met veel succes heeft afgerond. Ze heeft er ontzettend hard voor gewerkt en veel dingen voor moeten laten.

Ik denk met een lach terug aan.. een heleboel momenten. Onze eerste trouwdag die we vierden in Mallorca. Een heerlijk vakantie hebben we met z’n drieën gehad. Ifan, die dit jaar echt begreep dat hij jarig was en dat Sinterklaas langs zou komen. Een fijn weekend met m’n ouders in de Veluwe. En zeker naar een drukke, maar fijne december maand.

Een aantal hoogtepunten van afgelopen jaar vond ik.. Ifan die 4 jaar werd, een nieuwe mijlpaal. Het afscheid op het kinderdagverblijf en het kennismakingsgesprek op de basisschool. Onze vakantie in Mallorca, het weekendje weg van Dafydd en mij in Londen en kerst vieren in ons eigen huis.

De persoon die ik het meest dankbaar ben is.mijn allerliefste man en moeder. Zij hebben me door een heel moeilijke periode heen gesleept. Ze waren er voor me toen ik ze het meeste nodig had. Aan Dafydd kan ik altijd vertellen hoe ik me voel of wat er door me heen gaat. Hij luistert zonder te oordelen. Voor mijn moeder geldt hetzelfde. Daarnaast is ze er altijd voor Ifan als dit nodig is, ook al wonen we 1,5 uur rijden van haar vandaan.

Wat ik het liefst wil vergeten van afgelopen jaar is.. de miskramen en buitenbaarmoederlijke zwangerschap. We willen erg graag een tweede kindje maar dit gaat niet zo makkelijk. Des temeer realiseer ik me wel dat ik zo ontzettend blij moet zijn met Ifan. Het is een heerlijk mannetje ♥

Andere dingen van 2015 die me bij gebleven zijn.. Ifan die zinnelijk werd, poeh! De vernieuwde woonkamer. Van donker naar blond en toen toch maar weer terug naar donker 😉 De ellenlange autoreis met uren file naar Wales, die overigens heel leuk was 🙂 Ons uitje naar het Spoorwegmuseum, Scheepvaartmuseum en naar de brandweerman Sam theatervoorstelling.

Welke momenten zijn jouw bijgebleven van 2015?

Ik wens jullie allemaal een spetterende oudejaarsavond en veel geluk, liefde en blijdschap in 2016!

Meer zien van mij? Volg me dan op: Facebook * Instagram * Twitter * Bloglovin’ * YouTube

Liefs, Charlotte ♥

 

You may also like

2 Comments

  • Monique Jaspers

    Ik wens jou en je familie een supergezellige jaarwisseling toe en heel veel geluk en gezondheid voor 2016 met een broertje of zusje voor Ifan!

    31 december 2015 at 09:21 Reply
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: