Healthy Lifestyle

Van koffiedrinker naar thee liefhebber met Tastea Skintight?

Ik ben een echte koffiedrinker en liefhebber. ’s Ochtends sta ik op en als eerste zet ik een kopje koffie voor mezelf. Zodra ik Ifan naar school heb gebracht (op tijd en gewassen en gestreken) vind ik dat ik wel weer een kopje koffie heb verdient! Nu ging ik voor iets nieuws, de Tastea Skintight thee blend.

Inhoudsopgave

Koffiedrinker

Ik ben altijd al een koffiedrinker geweest. Bij mijn ouders drinken we nog wel eens thee tijdens de lunch. Dat zijn toch wel een van de weinige momenten dat ik thee drink. Het is niet zo dat ik niet van thee houd, ik drink alleen liever koffie 😉

De geur van verse koffie in de ochtend of ’s avonds als Ifan kindlief op bed ligt, heerlijk! Toch ben ik de Tastea Skintight gaan uitproberen.

 

Tastea Skintight

Tastea Skintight is een thee blend die kan helpen ondersteunen bij het verliezen van gewicht. De thee bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, met in het speciaal Pu Erh. Van dit kruid is het wetenschappelijk bewezen dat het helpt bij het afvallen en daarnaast kan het ook het hongergevoel minderen. De overige kruiden in de thee versterken en ondersteunen de werking van Pu Erh.

Waar kan Skintight bij ondersteunen (volgens Tastea)?

 • Onderdrukken van hongergevoel
 • Gewichtsverlies
 • Verminderen van opgeblazen buik

Ingrediënten

Pu erh, ginger, black tea Lapsang Souchong, cinnamon pieces, orange peels, lemon peels, rose petals, cloves, cardamon.

 

Van koffiedrinker naar thee liefhebber met Tastea?

 

De Tastea beker

Ik mocht van Tastea de Skintight thee blend inclusief de Tastea beker uitproberen. De beker is ideaal om je thee warm in te houden. De thee blijft ontzettend lang warm. Zo warm dat ik wat koud water toevoeg aan de thee. Ik gebruik meestal de gelijke helften koud en gekookt water.

De beker bestaat uit vier verschillende onderdelen. De buitenkant van de beker, het gedeelte waar daadwerkelijk de thee ingaat, het zeefje en de dop. Alle onderdelen passen gemakkelijk in elkaar. Door het zeefje krijg je geen losse thee binnen. Wel zijn de laatste slokjes van de thee redelijk bitter. Dit zou je kunnen oplossen door de thee in een glas te schenken.

Enige nadeel aan de beker vind ik dat hij niet in de vaatwasser mag.

 

Van koffiedrinker naar thee liefhebber met Tastea?

Van koffiedrinker naar thee liefhebber met Tastea?

 

Mijn mening over de Tastea Skintight thee blend

Ik was enigszins sceptisch over het product. Een thee die ervoor zorgt dat je gaat afvallen?  Vier weken lang heb ik de thee geprobeerd. Meestal dronk ik zo’n twee volle bekers per dag.

Wat me als eerste opvalt is dat ik er ontzettend vaak van naar de toilet moest. Voordat ik de beker leeg had was ik zeker al twee keer geweest 😂 nou moet ik zeggen dat ik sowieso wel vaak moet, maar nu was het toch wel heel veel! Daarnaast merkte ik dat mijn hongergevoel ook echt minder was! De trek om te snaaien verdween en had sneller een vol gevoel.

Tevens had ik een minder opgeblazen gevoel. Dit merkte ik pas echt goed toen ik de thee een paar dagen niet had gedronken. Ik ging een naar mijn ouders in Brabant en vergat hem mee te nemen.

 

Van koffiedrinker naar thee liefhebber met Tastea?

 

Afgevallen?

Ik heb in deze weken drie keer op de weegschaal gestaan. Voordat ik begon met de thee om een startpunt te hebben, na twee weken en nogmaals na vier weken.

Na de eerste week begon ik al te merken dat m’n buik minder was. Dit gevoel bleek te kloppen toen ik na twee weken op de weegschaal stond. Ik was maar liefst 1,5 kilo kwijt! Waarschijnlijk zal dit vooral veel vocht zijn, aangezien ik constant naar de toilet ga 😉

Na vier weken stond ik nogmaals op de weegschaal. Ik ben in het totaal 2 kilo kwijt geraakt. Maar dat was niet het enige, ik drink minder koffie, voel me minder opgeblazen en heb minder ‘lekkere’ trek.

 

Van koffiedrinker naar thee liefhebber met Tastea?

 

Conclusie

Ik ben erg tevreden over het effect van de thee, 2 kilo kwijt in vier weken en daarnaast voel ik me een stuk beter in m’n vel.

De beker is onwijs handig, zeker voor bijvoorbeeld onderweg. Pas alleen wel op met het meteen dicht doen van de beker. Doordat je er heet water in doet kan de beker onder druk komen te staan en kunnen er wat hete thee spetters uitkomen als je hem opent.

De smaak van de thee is redelijk kruidig, wel iets waar ik aan moest wennen. Zeker als koffiedrinker! In het begin gebruikte ik een beetje honing om aan de smaak te wennen. Na een weekje dronk ik de thee puur.

 

Van koffiedrinker naar thee liefhebber met Tastea?

 

Probeer ook met korting!

Wil jij ook de Tastea Skintight (of een andere blend) proberen? Dan heb ik nog een leuke kortingscode voor je! Met de code lovelycharlotte krijg je 10% korting op alle producten m.u.v. de package deals (aanbiedingen).

Let op: de code is geldig tot 11 september geldig!

Kende jij Tastea al?

Handtekening Charlotte Lovely samenwerking

You may also like

1 Comment

 • Karin Kox

  Super, zo’n thee. Ga ik ook eens proberen.

  28 augustus 2017 at 23:19 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: