(Kids) Fashion

Fashion | I have this thing with tassen ;-)

Al vanaf dat ik een klein meisje was, ben ik gefascineerd door tassen. Grote tassen, kleine tassen, een clutch of een prachtige designer tas. Net zoals schoenen, past een tas ook altijd. Er is er ook altijd wel eentje te vinden die bij je past. 

 

Het gevoel van een nieuwe tas

Net zoals bij een compleet nieuwe outfit kan een nieuwe tas je ook zo’n goed en fijn gevoel geven. Het maakt je look af en ik kan mezelf er zo goed door voelen. Klinkt heel materialistisch en dat is het ook, maar dat is nou eenmaal wat een nieuwe tas met me kan doen. Ik ben iemand die van mooie spullen houd, uiteindelijk draait het hier niet om, maar het is een fijne bijkomstigheid.

 

 

Mijn eerste tassen

De eerste tassen die ik kocht waren tassen die op dat moment hip waren. Ik keek niet naar materiaal of kwaliteit, dit liet mijn budget (lees: kleedgeld) ook niet toe. Deze tassen waar na een verloop van tijd niet meer hip en werden dus ook niet meer gebruikt. De hoeveelheid tassen die in de kledingzak terecht zijn gekomen is waarschijnlijk beschamend veel 😮

 

Materiaal en kwaliteit

De afgelopen jaren is mijn stijl en koopgedrag wezenlijk veranderd. Ik heb dit al vaker geschreven, maar ik let steeds meer op kwaliteit en van welke materialen een item gemaakt is. Zo koop ik liever een tas van (kunst)leer dan van kunststof.

Ik wist dat Dafydd een feestje voor mijn 30ste verjaardag had georganiseerd. Ik wist alleen niet waar en wanneer. Hij vroeg me of ik suggesties had voor een cadeau. In de eerste instantie had ik geen idee wat ik moest vragen, maar toen zei een vriendin tegen me, misschien moet je iets ‘blijvend’ vragen. Dat vond ik een heel goed idee. Ik koos voor een tas van leer. Een klassiek model in een groene kleur. Een tijdloos model. Om voor altijd herinnert te worden aan een geweldige verjaardag!

 

 

‘Out of the box’

Maar soms vind ik het wel eens leuk om ‘out of the box’ te stappen en een gewaagdere keuze te maken. Ik was op zoek naar een iets kleinere tas dan de tas die ik voor m’n verjaardag heb gekregen en kwam deze tegen in de webshop van Brandfield. Ik koos voor een mooie tas van Paul’s Boutique. Deze crossbody tas is licht grijs en heeft een fluoriderend gele bliksemschicht op de voorkant en nopjes in dezelfde kleur op de zijkant. De tas is niet heel groot, maar alle essentials passen er met gemak in.

Naast dat je de tas crossbody kan dragen heeft hij ook nog een handvat aan de bovenkant. De tas sluit door middel van een magneet op de voorkant. Deze is sterk dus de tas zal niet zomaar open gaan. Dit vind ik altijd erg belangrijk!

 

Wat vinden jullie van de tas? Volgens mij is het wel een gevalletje ‘you love it or you hate it’, maar ik ben helemaal in m’n nopjes!

 

Veel liefs,

Handtekening Charlotte

Lovely samenwerking

 

 

You may also like

3 Comments

 • Sylvia - alovelyadventure

  Yup, echt een gevalletje van hebben! Ik vind het in ieder geval een geweldige tas. Ik koop tegenwoordig al mijn tassen bij msk (misako) een spaanstalige tassenwinkel. Heel veel leuks, goede kwaliteit en helemaal niet zo duur

  13 maart 2018 at 08:45 Reply
  • Charlotte | Lovely Charlotte

   Dankjewel 🙂 Heerlijk zo’n winkel! Gelukkig zit het hier niet in de buurt, zou niet goed zijn voor mijn portemonnee 😉

   13 maart 2018 at 09:32 Reply
 • Back 2 School met de leukste rugzak of laptoptas! | Lovely Charlotte

  […] ben gek op lederen tassen. Ze gaan lang mee, worden alleen maar mooier en kunnen tegen een stootje. Ik mocht bij Brandfield […]

  11 augustus 2018 at 20:00 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: