Tags

TAG | The Instagram Tag met veel foto’s!

Ik ben gek op Instagram! Vind het leuk er foto’s te plaatsten maar zeker ook om de foto’s van andere te bekijken. Iedere keer word ik weer uitgedaagd om nieuwe ideeën te bedenken en creatief te zijn!

 

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?

Ik schrijf dit artikel een dag voordat het online komt op mijn blog. De allerlaatste foto die ik plaatste op Instagram is een foto van Ifan. Hij was toen ongeveer 1,5 jaar en had net een boterham met chocopasta gegeten. Ik vind de foto zo intens zoet dat ik hem in mijn feed MOEST hebben!

 

 

 

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? #TBT

Een foto van mij en baby Ifan. Wat was ‘ie nog klein!

 

 

 

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?

Ik vind mijn profielfoto erg mooi. Voor mij “klopt” alles aan deze foto. Mijn haar en make-up zitten goed. Kleding is on fleek en het geheel is gewoon goed 🙂

 

 

 

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?

Als ik foto’s terug zie van onze vakantie in Mallorca. Het is inmiddels alweer bijna twee jaar geleden, maar we hebben er zo’n fijne tijd gehad! Heerlijk doen waar we zin in hadden en alleen met z’n drieën zijn. Echt wel iets waar we toen (en nu eigenlijk wel weer 😉 ) aan toe waren!

 

 

 

Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?

Dat is eigenlijk nog niet zo lang geleden. Een foto van mijn zelfgemaakte Pad Thai uit het boek “Foodtrucks” Van Miljuschka. Ik kreeg wat vragen naar het recept, dus dat heb ik toen op Lovely Charlotte geplaatst!

 

 

 

Welke foto kreeg de meeste likes?

Mijn foto van de Benfit Soft & Natural Brows. Deze kreeg maar liefst 112 likes. Ik vind het resultaat zelf ook heel mooi, dus ik begrijp de likers helemaal 😉

 

 

 

Wat is de allerleukste foto die je maakte van een (huis)dier?

Annette slaapt altijd in de meest vreemde posities dus wat dat betreft is ze aardig fotogeniek 😉 Soort van verstoppertje spelen 😆

 

 

 

Welke fotobewerkingsapps (of Instagram filter) gebruikte jij het meest?

Het enige wat ik vaak gebruik is bij het bewerken de helderheid aanpassen. Sommige foto’s heb ik al op de computer bewerkt, en dan gebruik ik Photoshop. Verder ben ik niet zo van de filters.

 

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?

Ha, daar hoefde ik niet lang voor te zoeken. Dat is #lovelycharlotte. Deze hashtag zet ik praktisch bij elke foto die ik plaats!

You may also like

4 Comments

 • Romy

  Wat een leuk overzichtje van foto’s! Ik moest wel lachen om de foto van je kat en ook je profielfoto is erg mooi.

  3 februari 2017 at 07:21 Reply
 • heidi

  Wat leuk om deze tag te lezen meid.
  Mooie foto’s

  4 februari 2017 at 17:47 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: