Blog, Blogtips, Tags

Mijn blog top 3 | Een kijkje achter de schermen!

Tags zijn helemaal hip en happening in blogland. Ik zag de blog top 3 tag langskomen bij curvacious en vond hem zo leuk, dat ik besloot hem ook in te vullen. Een persoonlijk artikel met een kijkje achter de schermen bij mij als blogger!

 

Welke drie dingen zijn voor jou onmisbaar bij het bloggen?
Allereerst mijn laptop natuurlijk. Op dit moment nog een oudje, maar ik ben aan het sparen voor een iMac. Dit is dan wel een vaste computer, maar ik zit toch bijna altijd in mijn kantoortje.

Daarnaast mijn camera’s. Voor het vloggen gebruik ik de Canon G7x mark II en voor het fotograferen gebruik ik mijn spiegelreflex camera van Canon.

En als laatste is een goede planning erg belangrijk. Ik plan mijn dagen, weken en maanden in mijn Bullet Journal. Hierdoor heb ik voor mezelf een goed overzicht en dan werk ik het lekkerste.

 

Welke drie dingen mogen niet op een blog ontbreken?
Wat niet? Ik denk dat goede foto’s heel belangrijk zijn, consistentie en afwisseling.

 

Over welke drie onderwerpen schrijf je het liefste?
Beauty, lifestyle en persoonlijke artikelen. De beauty en lifestyle artikelen zijn vaak meer reviews. Dit doe ik ook vaak in de vorm van een video. De persoonlijke artikelen bestaan vooral vaak uit iets wat me is overkomen of mama artikelen.

 

Wat zijn de drie populairste posts op je blog?
Verjaardag Traktaties

Lovely Bodies | Lisette van Lieve Syl

10 kilo afvallen? Eet!

 

Welke drie dingen wil jij uitstralen/bereiken met je blog?
Ik wil graag mijn ervaringen en verhalen delen. Ik hoor graag de ervaringen van andere en daarop besluit ik vaak om iets wel of niet te doen of aan te schaffen. Door mijn verhalen en ervaringen te delen hoop ik ook andere te kunnen helpen met keuzes.

Ook wil ik graag professionaliteit uitstralen. Ik vind het belangrijk dat ik betrouwbaar overkom.

En als laatste zou ik graag een nog hoger bezoekersaantal willen bereiken. Het is natuurlijk heel fijn als je veel tijd en moeite in iets steekt dat je er, door middel van, bezoekers, waardering voor krijgt.

 

Via welke drie social media is jouw blog te volgen?
Je kan Lovely Charlotte volgen op FacebookInstagram en op Bloglovin’.

 

Wat zijn drie voor- of nadelen van bloggen?

Voordelen

-Mijn eigen tijd indelen, bloggen is voor mij een ideale uitkomst

-Ik kan mijn creativiteit en verhaal erin kwijt

-Het leuke contact met lezers, andere bloggers en bedrijven/pr-bureau’s
Nadelen

-Je bent er constant mee bezig. Het lijkt me af en toe zo heerlijk om rond 17:00 uur op vrijdag de laptop dicht te klappen en alles los te laten.

-Mijn omgeving wordt soms helemaal gek van mij met m’n camera. “Nee, nog even wachten! Ik moet er nog even een foto van maken!”

-Een verwend kind 😉 Ifan krijgt zo vaak iets van mama’s werk, dat ‘ie er soms ook om gaat vragen. “Mama, wanneer krijg ik een cadeautje van je werk?”

 

Welke drie lezers laten de meeste reacties achter?
Fleur, Heidie en Vlijtig Liesje zijn drie dames die geregeld een reactie achterlaten op mijn artikelen, dankjewel hiervoor!

 

Wat zijn jouw drie favoriete blogs van andere bloggers?
Ik lees ontzettend graag de artikelen van 2wmn. Maar ik ben eigenlijk meer een video kijker dan een blog lezer. Ik kijk graag de video’s van Vera Camilla, Josh V en Vloggloss.

 

Over welke drie onderwerpen lees je het liefste bij andere blogs?
Ik lees graag persoonlijke verhalen, beauty reviews en tags. Qua video kijk ik altijd graag naar favorieten, vlogs en tutorials.

 

Welke drie blogtips heb jij voor andere bloggers?

Geloof ik jezelf, doe je eigen dingen en trek je niet teveel van andere aan. Laat ze maar lekker kletsen, doe wat goed voor jou voelt!

 

Via LinkPizza kan je door middel van affiliate links geld verdienen met je blog. LinkPizza heeft een heel handige plugin ontwikkelt waarmee je gemakkelijk ziet met welke links je geld kan verdienen. Je selecteer een vakje en de rest gaat vanzelf. Makkelijker kan haast niet.

Meld je hier dus aan en begin met verdienen!

 

Beter 3 goede blogs per week dan 7 van slechte kwaliteit. Ga voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Lezers haken op deze manier af en komen ook niet meer terug. Als ze iets zien wat ze leuk vinden, zijn ze sneller geneigd om terug te komen.

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

2 Comments

 • Fleur

  Leuke TAG en daar moet ik natuurlijk ook wel even op reageren

  11 april 2017 at 07:30 Reply
 • Sponsored content promotie voor LinkPizza - LinkPizza Blog

  […] Lovely Charlotte – Mijn blog top 3 | Een kijkje achter de schermen! […]

  2 februari 2018 at 13:02 Reply
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: