(Kids) Fashion

Swimwear | De trend van dit moment 👙

Zo rond april begint het bij mij vaak te kriebelen, het weer begint beter te worden en de dagen langer. Nog even en dan kunnen we weer heerlijk in onze hippe ‘swimwear’ aan het zwembad of op het strand vertoeven!

Swimwear trends

De trend van dit moment op het gebied van swimwear zijn voornamelijk de, hoe kan het ook anders, de luipaard print. Je ziet veel high waist broekjes en veel geknoopte details. Verschillende tinten geel zien we dit seizoen ook weer veel terug.

Luipaard print

Als ik ergens helemaal fan van ben is het wel de tijgerprint. Er hangen meerdere kledingstukken in mijn kast met dit printje. Je begrijpt natuurlijk mijn vreugde toen ik zag dat deze print nu ook te verkrijgen is in swimwear!

High Waist broekjes

De high waist maakt ook zijn opmars in de swimwear. We zagen het natuurlijk al veel voorbij komen bij jeans en de ‘paperbag’ broeken. Ideaal om een klein buikje mee te verhullen maar daarvoor hoef je het natuurlijk niet te doen.

Swimwear trend | High Waist broekje

Geknoopte details in bikini’s en badpakken

Nieuw is de geknoopte details in een bikini of badpak. Vooral bij de bandeau bikini’s zie je dit veelal terugkomen in het midden. Maar ook aan de zijkant bij de bikini broekjes zijn geknoopte details aanwezig.

Swimwear trend | Geknoopte details

50 tinten grij… euh geel!

Ik vind geel een prachtige kleur, maar dan gaat mijn voorkeur wel uit naar de wat dieper tinten zoals mosterd geel en oker geel. Neon- en fel geel is niet zo voor mij weggelegd 🙈

Gelukkig zien we met name mijn favoriete tinten geel voorbij komen in de badmode deze zomer. Met streep of print, maar geel is het zeker!

Mijn favoriete trend swimwear is toch wel de dierenprint. Zoals ik al zei ben ik gek op luipaard print en vind ik het badpak en de bikini met de geknoopte details in een roze luipaard print dan ook helemaal fantastisch. Dat wordt snel shoppen bij Hunkemöller!

Wat is jouw favoriete swimwear trend?

Veel liefs,
Charlotte
💖

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: