Creatief

Swappen de flap!

Inmiddels heb ik aan twee verschillende swaps meegedaan, de buitenbeentjes swap en de instaswap 2015 spring edition. In het begin twijfelde ik nog een beetje of dit wel wat voor mij zou zijn. Eenmaal begonnen vond ik het ontzettend leuk om te doen! Het is zo leuk om voor (een onbekend) iemand een pakketje samen te stellen met allemaal leuke dingetjes.
 
Op Instagram ontdekte ik de trend swappen. Ik had er nog nooit van gehoord!

Het idee van swappen is dat je een leuk pakketje met gekochte/gemaakte dingen voor iemand samenstelt en dit op de post doet. Er zit geen bepaald budget aan verbonden, het is waar je jezelf goed bij voelt. Vervolgens krijg jij ook van iemand een pakketje. Om een beetje een beeld te krijgen van de persoon voor wie je het pakje maakt krijg je de Instagram-naam van deze persoon. Door haar (volgens mij zijn het meer vrouwen die dit doen?) foto’s te bekijken krijg je een beeld van wat ze leuk zou vinden.

Dit maakte ik voor mijn (eerste) buitenbeentjes swap. Ik had zelf een woonketting gemaakt, kleine doosjes versierd, kaarsen beschilderd, een leuk notitieboekje, rietjes en wat andere kleine dingetjes. Helaas heeft degene voor wie ik het had gemaakt geen foto o.i.d. op Instagram gezet 🙁
 
Geheel toevallig had lieve vriendin D. mij voor de buitenbeentjes swap. Ze kwam het pakketje dan ook persoonlijk even afgeven! Ontzettend leuke en lieve cadeautjes had ik gekregen waaronder kaarsen, een mooie kaart met quote, een fotocollage poster, rietjes en een fijn notitieboekje voor mijn blog. 
 
Voor de instaswap 2015 spring edition maakte ik ook een woonketting, heb ik schaaltjes met porseleinstiften versierd, ik kocht twee kaarsen, een notitieboekje met leuke potloden en wat rietjes. Degene die mijn pakketje ontving was er erg blij mee!
 
Zelf kreeg ik ook leuke spulletjes. Vooral veel knutseldingetjes, wat natuurlijk erg handig is voor een volgende swap!

Hebben jullie al meegedaan aan een swap? Lijkt het je wat?

Liefs, Charlotte ♥

 

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

[do_widget id=simple-social-icons-4]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: