Blog

Sunday Roundup | Miljoenen, Dafydd en tassen

Een nieuwe Sunday Roundup! Deze week met miljoenen, Dafydd’s blog debuut, de inhoud van mijn tas en een hoop gênante momenten!

Sunday Roundup | week 32

Op maandag een video van mijn dagelijkse make-up routine. Ik vind het zelf altijd erg leuk om naar deze video te kijken op YouTube, dus besloot om er zelf ook maar eens eentje op te nemen. Ik vond het onwijs leuk om te doen. Zeker het editten ervan! En volgens mij vonden jullie het ook erg leuk om naar te kijken 🙂

Dinsdag was zoals gewoonlijk Lovely Pictures day! De laatste week voordat we naar Wales vertrokken en dat Dafydd en ik nog een LAT-relatie hadden 😉 Maar ook een pikante foto en veel foto’s van Ifan ♥

De spullen die ik dagelijks met me mee sleep kon je woensdag zien in “De inhoud van mijn tas”. Als het zo allemaal bij elkaar ziet liggen is dat toch wel aardig wat. Maar ik zou echt niet zonder een hoop van deze kunnen!

Dafydd’s blog debuut op donderdag met de boyfriend husband tag! Het was ontzettend leuk om samen de vragenlijst in te vullen en achteraf te zien welke antwoorden aardig overeen kwamen en welke juist totaal verschilden. Volgens mij kent Dafydd mij best goed 😉

Vrijdag vertelde ik je wat ik zou doen met een miljoen. Heerlijk om hierover te dromen alhoewel het waarschijnlijk nooit zal gaan gebeuren, maar toch! Wat zou jij doen met een miljoen?

Gênante momenten op de zaterdag. Ik vertel je alles over mijn uiterst suffe en hopelijk herkenbare momenten. Tipje van de sluier, ik moet af en toe leren om mijn mond te houden en niet meteen alles te zeggen wat omhoog komt. Wie heeft hier nog meer last van?

Dit was het weer voor deze week. We zijn lekker aan het genieten van onze vakantie in Wales. A.s. maandag gaan Dafydd en ik voor drie dagen naar Cardiff. Lekker even met z’n tweeën weg! We doen dat bijna elk jaar wel een keer sinds Ifan er is. Ik vind het erg belangrijk om naast mama en daddy, ook man en vrouw te blijven en tijd voor elkaar te maken.

Fijne week allemaal!

 

Liefs, Charlotte ♥

Volg Lovely Charlotte ook via e-mail!

[do_widget id=blog_subscription-6]

You may also like

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: